5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportUmilinta in Cupa pentru Lung

Umilinta in Cupa pentru Lung

Minerul Motru – FCM Resita 0-4


• Stadion „Motru“, spectatori: 200.


• Au marcat: Balaci ’24, ’69, Haradau ’29, Stoican ’88.


Minerul: Balici – Caibar (’64, Nedelea), Nueleanu, Naicu, Ion Constantin, Apostol – Cristea, Patru (’60, Stana), Nicoloff – Volocaru (’70, Glisca), Oprea. Antrenor: S. Lung.


FCM Resita: Bonta – Tinc, Sirbu, Lupu, Boterez (’56, Stoican), Utiu, Oncica (’46, Velferescu), Crisanov, Hardau, Balaci (’70, Novacescu), Bresneni. Antrenor: Al. Pelici.


• Au arbitrat: E. Constantinescu – E. Cristea, G. Dan.


Cu o echipa de rezerve, Minerul Motru nu a emis pretentii in fata resitenilor, fiind invinsi fara drept de apel pe teren propriu, scor 0-4. Superioritatea a fost concretizata de oaspeti de cite doua ori in fiecare repriza, prin Balaci (2), Haradau si Stoican. Elevii lui Pelici au anticipat deschiderea scorului in minutul 23, cind au sutat prima data pe spatiul portii lui Balici, acesta fiind invins citeva secunde mai tirziu de Balaci, care a marcat la coltul lung din zece metri. Oprea putea egala in minutul 25, cind a scapat singur cu Bonta, dar portarul resitean a fost mai rapid, reusind sa degajeze. Scorul a majorat de Haradau, la capatul unei curse pe partea stinga, marcind in poarta goala dupa ce l-a driblat si pe Balici. Dupa odihna, tot oaspetii au fost la cirma jocului si au punctat prin Balaci, din lovitura libera de la 16 metri, antrenorul Silviu Lung protestind pe teren pentru ca resiteanul a executat inainte de fluierul arbitrului. Stoican si-a inscris si el numele pe tabela marcatorilor cu doua minute inainte de final.


„Minerii“ parasesc, in sfirsit, competitia, asa cum si-au dorit, dar in urma unui joc slab, in care rezervele au demonstrat ca sint departe de nivelul titularilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS