10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportAm ramas doar cu junioarele

Am ramas doar cu junioarele

Andrei Pavel si Victor Hanescu au parasit definitiv iarba de la Wimbledon dupa ce au fost eliminati si din proba de dublu a turneului de Mare Slem. Cei doi tenismeni români nu au mai trecut de turul doi, fiind invinsi de cuplul austriac Jurgen Melzen si Julian Knowle, al 13-lea favorit al competitiei. Intrerupt de ploaie vineri, la scorul de 7-6, 7-6 pentru austrieci, meciul a fost reluat luni, tandemul român pierzind si al treilea set, cu scorul de 7-5. Pavel si Hanescu fusesera eliminati la sfirsitul saptaminii trecute si la simplu, tot in turul al doilea, primul de catre suedezul Thomas Johansson, celalalt de catre francezul Sebastien Grosjean.


Dupa ce cei doi tenismani români si-au luat adio de la Wimbledon, in prestigioasa competitie de pe iarba londoneza au mai ramas doar junioarele. In aceasta intrecere, România are patru reprezentante calificate in turul secund al probei de simplu. Dupa ce Monica Niculescu (6-3, 6-1 cu bolivianca Maria-Fernanda Alvarez) si Mihaela Buzarnescu (6-4, 6-2 cu lga Govortsova, din Belarus) si-au asigurat prezenta in turul doi, luni dupa-amiaza a fost rindul Madalinei Gojnea si Ralucai Olaru sa acceada in aceasta faza, in urma unor victorii dificile in fata unor jucatoare din Rusia, respectiv Polonia.


In runda inaugurala, Gojnea a invins-o, cu scorul de 6-4, 7-6 (4), pe Anastasia Revzina, urmind sa joace in faza urmatoare a competitiei cu Yung-Jan Chan (Taiwan), cap de serie numarul 9. In schimb, Raluca Olaru, considerata a opta favorita a turneului, a trecut cu scorul de 3-6, 6-3, 6-4, de Ueszula Radwanska si o va intilni in turul doi pe austriaca Tamira Paszek. La rindul lor, Mihaela Buzarnescu va juca impotriva rusoaicei Ekaterina Makarova, cap de serie nr. 12, iar Niculescu (nr. 14) o va intilni pe jucatoarea poloneza Agnieszka Radwanska. De primul tur nu a trecut Agnes Szatmari, depasita cu scorul de 3-6, 7-5, 6-4 de britanica Laura Peterzan.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS