10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTemelescu i-a bagat in datorii pe motreni

Temelescu i-a bagat in datorii pe motreni

Asociatia Sportiva Minerul Venus Motru este una dintre cele sapte grupari din Divizia B la care AVAS a blocat conturile pentru recuperarea datoriilor acumulate la bugetul de stat. Datoriile in valoare de aproximativ 17.000 de dolari sint de pe timpul cind presedinte la Minerul Venus Motru era Viorel Temelescu, actualul vicepresedinte de la Pandurii Tirgu Jiu. Intre timp, AS Minerul Venus Motru s-a transformat in club sportiv, conform noii legii a sportului, insa datoriile purtatoare de dobinzi au ramas sa fie achitate de noua structura infiintata, CS Minerul Motru.


Presedintele clubului, Vasile Cretan, cunoaste situatia si spune ca va plati datoria pina la reluarea campionatului.


„Este o datorie veche, de pe vremea cind Motru era in Divizia B si presedinte era Temelescu. Trebuie sa achitam aproximativ 17.000 de dolari. O sa platim, ce sa facem“, a spus presedintele clubului Minerul.


Cretan a recunoscut ca si noua structura a acumulat datorii la bugetul de stat, dar acestea sint destul de mici, iar achitarea lor nu este o problema.


Amical la Glogova


Minerul Motru face astazi, de la ora 11.00, o noua repetitie inaintea reluarii campionatului, partenera de antrenament fiind divizionara B Oltul Slatina. Pentru a proteja terenurile de la Motru, jocul cu formatia lui Telu Stancu va avea loc la Glogova, unde au lucrat ieri 30 de oameni pentru ca suprafata de joc sa fie practicabila. In urma cu o saptamina, „minerii“ au mai intilnit Oltul Slatina in deplasare, jocul incheindu-se cu victoria gazdelor, cu 3-0. Bilantul lui Buburuz pe banca tehnica a gruparii gorjene este unul pozitiv, acesta inregistrind trei victorii, doua rezultate de egalitate si o infringere. Ce-i drept, succesele au fost realizate in dauna unor divizionare C, Severnav (4-1 si 6-0) si Arsenal Motru (2-0).


Cind Minerul Motru a avut in fata echipe din esalonul doi, victoriile s-au lasat asteptate. Dubla cu FC Caracal s-a soldat cu doua remize „albe“, iar in meciul cu Oltul, slatinenii s-au impus cu 3-0.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS