10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCosmin Contra vrea sa ramina la Atletico Madrid

Cosmin Contra vrea sa ramina la Atletico Madrid

Fundasul roman Cosmin Contra a anuntat la sfirsitul saptaminii trecute ca nu intentioneaza sa paraseasca formatia spaniola Atletico Madrid.

„Vreau sa se inteleaga clar ca nu intentionez sa plec de la Atletico Madrid. Contractul meu cu aceasta grupare este valabil inca trei ani si vreau sa il respect“, a afirmat Contra, intr-un interviu acordat cotidianului El Mundo Deportivo.

Presa spaniola a scris, in ultimele zile, ca fotbalistul roman ar putea parasi echipa din Madrid in cazul in care transferul camerunezului Samuel Eto’o va fi perfectat.

„Daca Eto’o va fi achizitionat de Atletico, el ar ocupa unul dintre cele trei locuri de fotbalisti extracomunitari pe care echipele din Spania au voie sa ii includa in lot, iar Contra ar trebui sa plece, deoarece ar deveni al patrulea extracomunitar, dupa columbianul Amaranto Perea si iugoslavul Veljko Paunovici“, nota, in urma cu o saptamina, cotidianul Marca.

„De ce sa fiu chiar eu cel dat afara? Am suficienta valoare pentru a juca la Atletico si cred ca gruparea imi poate da sansa de a demonstra de ce investeste bani in mine“, a spus Contra.

In sezonul 2003/2004, Cosmin Contra a evoluat in trei partide pentru Atletico, dintre care in doua titular, din cauza unei accidentari suferite inaintea inceperii campionatului, intr-un turneu de pregatire din Mexic. „In ultimele sapte partide din campionat eram deja refacut, dar antrenorul a decis sa nu ma foloseasca din motive tehnice. Acum nu mai am probleme. La fiecare antrenament demonstrez ca sint in forma si ca singurul lucru care imi lipseste este ritmul competitional“, a explicat Contra.

Internationalul roman a spus ca spera sa cistige un loc de titular in echipa sub conducerea tehnica a noului antrenor, Cesar Ferrando. „Pentru mine este o provocare. Am mare incredere in mine si muncesc mult pentru a ajuta echipa in Cupa UEFA Intertoto“, a afirmat Contra, care a explicat ca inaintea inceperii pregatirilor in vederea noului sezon, el si reprezentantul sau au discutat cu responsabilii clubului Atletico. „Am vorbit cu ei deoarece nu stiam care va fi situatia mea. Acum, daca va veni inca un jucator extracomunitar si vor vrea sa plec, vom mai discuta o data“, a adaugat Cosmin Contra.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS