5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMai vorbeste cineva de promovare?

Mai vorbeste cineva de promovare?

Suporterii gorjeni si-au recapatat dreptul de a spera intr-o promovare a echipei de suflet Pandurii Tirgu Jiu, incurajati de rezultatele etapei intermediare care a stat sub semnul sarbatorilor pascale, insa la un interval de citeva zile au trebuit sa revina cu picioarele pe pamint, dupa ce diferenta de sapte puncte dintre Sportul si Pandurii a fost refacuta.

Cu o echipa decimata de suspendari si accidentari, Emil Sandoi a plecat increzator ca poate cuceri suficiente puncte pentru a se mentine aproape de lider, insa asteptarile sale au fost tradate de slabiciunile axului central al formatiei sale. Practic, partida a inceput de la scorul de 1-0 pentru gazde, care au punctat in minutul 1, la prima faza a meciului, cind oaspetii nici nu se asezasera bine in ghete.

„Cind incepi jocul de la 0-1 pe o greseala in zona centrala de marcaj si de dublaj se schimba datele problemei“, a concluzionat Emil Sandoi, dupa ce elevii sai tocmai experimentasera acest lucru.

Nevoiti sa remonteze handicapul timpuriu de pe tabela de marcaj, „pandurii“ au riscat si s-au aruncat in atac, oferindu-i ocazia lui Paun sa-i insire pe patru dintre acestia pe un contraatac si sa-i ofere lui Petre ocazia bucuriei unice urmate inscrierii golului. „A fost o greseala pe faza de constructie“ a comentat tehnicianul oaspetilor golul doi primit in partea secunda a meciului. Scuzele infringerii au fost aceleasi ca de fiecare data: „Am intilnit o echipa buna, de frunte, care isi propusese ca obiectiv la inceputul campionatului promovarea. Noi am jucat fara multi jucatori.“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS