5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAtletico Madrid nu renunta la vedetele sale

Atletico Madrid nu renunta la vedetele sale

Antrenorul echipei Atletico Madrid, Luis Aragones, a suspendat antrenamentul efectuat de jucatorii sai zilele trecute, acuzindu-i ca nu sint interesati de pregatirea fizica, a informat cotidianul As.

Potrivit publicatiei citate, Aragones l-a trimis pe Stankovici sa repete un exercitiu, dupa care l-a certat pe romanul Cosmin Contra, care insa i-a raspuns pe acelasi ton antrenorului. „In acel moment, vizibil enervat, antrenorul i-a adunat pe jucatori in centrul terenului si le-a strigat: «Cine nu vrea sa munceasca, sa plece acasa. In final, eu sint cel care este dat afara. Mie nu-mi pasa daca sint demis, deoarece ma asteapta alte 2.000 de echipe»“, a scris As.

Echipa Atletico Madrid a fost invinsa week-end-ul trecut in deplasare, cu scorul de 0-3, de formatia Recreativo Huelva, in etapa a 23-a a campionatului Spaniei.

Torres face parte din patrimoniul clubului

In ciuda nemultumirilor antrenorului Aragones fata de elevii sai, jucatorii de la Atletico Madrid sint curtati cu oferte de opt cifre. Este cazul noii vedete madrilene Torres, care a primit recent o oferta de 42 de milioane de euro, refuzata de conducerea clubului. Oferta a venit, se pare, de la o echipa engleza, care a folosit un impresar pentru negocieri, a informat cotidianul AS.

Persoana care a contactat familia Gil, proprietara clubului Atletico, nu a dorit sa dezvaluie numele clubului care doreste sa-l transfere pe Torres, dar AS a precizat ca nu existau decit doua grupari engleze care pot oferi o asemenea suma – Manchester United si Arsenal Londra.

Presedintele lui Atletico, Jesus Gil, a afirmat ca nu renunta la jucator, deoarece acesta „face parte din patrimoniul clubului“. Fernando Torres, de 19 ani, campion european de juniori cu echipa Spaniei in urma cu trei ani, este sub contract cu Atletico Madrid pina in vara anului 2005, clauza de reziliere ridicindu-se la 90 de milioane de euro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS