5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportA venit si Mircea Irimescu

A venit si Mircea Irimescu

Sansiro Ciocoi este suspendat pentru meciul cu Sportul Studentesc

„Cind se face o schimbare de antrenor, acest soc trebuie sa-l simta si echipa“ – cam asa s-a exprimat Sorin Cirtu luni seara, atunci cind a fost instalat ca an-trenor principal al Universitatii. Aflat la al treilea mandat alb-albastru, Sorin a fost instalat intr-un moment de criza, iar simbata, Universitatea are un meci dificil in Bucuresti, cu Sportul Studentesc.

„Minjii“ lui Andone se afla pe un loc din zona „nisipurilor miscatoare“ (13, pozitie care disputa baraj) si cu -4 la „adevar“. Si oltenii au -4 la „adevar“, acest lucru dindu-i destule frisoane noului tehnician.

Un oficial al alb-albastrilor a spus ieri: „Socul s-a produs, Cirtu e antrenorul potrivit, patronul Staicu nu are de gind sa se razbune pe jucatori pentru evenimentele de saptamina trecuta, jucatorii sint incintati de noul tehnician, asa ca sint destule argumente pentru ca simbata, in Regie, Universitatea sa obtina un rezultat pozitiv. Daca ar fi chiar victorie ar fi grozav“.

Pentru meciul de simbata – ora 13.00 (Pro TV) -, Sansiro Ciocoi nu are drept de joc din cauza cumulului de cartonase galbene. Oltenii au efectuat ieri primele antrenamente sub conducerea lui Sorin Cirtu, care a fost secondat de Mircea Irimescu si de Gigi Ciurea. Intre cele doua sedinte de pregatire din Lunca Jiului, cu caracter preponderent tehnico-tactic, lotul s-a aflat in program de semicantonament. Astazi este programat un singur antrenament. Cirtu nu se confruta cu probleme de sanatate ale jucatorilor.

Tineretul Universitatii intilneste miine, de la ora 14.00, echipa similara a Sportului Studentesc, iar lotul oltenilor se va deplasa in dimineata meciului spre Bucuresti. Conducerea tehnica a echipei de tineret este acum urmatoarea: Mitica Marcu (principal) – Daniel Mogosanu (secund). Aurel Beldeanu a revenit antrenor la Centrul de copii si juniori (are grupa ’91) si n-ar fi exclus sa i se incredinteze si o alta sarcina in cadrul clubului.

Ieri, Beldeanu a evitat dialogul cu presa: „N-am ce sa comentez, nu s-a intimplat nimic anormal, asa este in fotbal. Sint bucuros ca saptamina trecuta am invins liderul campionatului si inteleg ca, intr-un moment de criza – cum a fost acesta dupa meciul pierdut in fata Farului – deciziile conducerii trebuie respectate de toti“.

Altfel, antrenorul Mitica Marcu a condus ieri sedinta de pregatire a echipei de tineret, apoi a discutat cu Sorin Cirtu despre posibile „intariri“ pe care le va avea pentru meciul de joi. Despre demitere, Marcu a comentat: „In primul rind, regret foarte mult infringerea cu Farul. Aveam un moral bun dupa egalul de la Arad, dar cred ca in meciul de duminica si-au pus o amprenta destul de mare evenimentele petrecute vineri seara. Jucatorii si-au facut-o cu mina lor, cum se spune. Normal ca dupa o infringere acasa, trebuia produs un soc. Asa-i in fotbal. Repet, nu sint suparat ca am fost demis, rezultatele tin un antrenor. Dar meciul cu Farul a inceput prost de vineri… Si nu din vina mea. Doresc numai bine antrenorului Cirtu si echipei“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS