10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDinel isi intareste spatele cu Jean Nitulescu

Dinel isi intareste spatele cu Jean Nitulescu

Simtind pesemne ca mai e loc pentru o minte ascutita intre Costel Mitrita si Corneliu Stroe, Dinel Staicu e pe cale sa racoleze inca un om de fotbal din specia celor unsi cu toate alifiile: Jean Nitulescu, fost presedinte al Universitatii, ultima oara sub patronajul lui George Ilinca. Mutarea nu surprinde. Ea dezvaluie preocuparea sporita a lui Staicu de a se inarma pina-n dinti in vederea duelurilor din culise, semn ca proprietarul alb-albastrilor nu digera aiureli cu deratizarea Diviziei A, nonblaturi etc.

Ce a mai ramas de clarificat dupa partida cu Steaua este din ce postura va pune Jean Nitulescu umarul la urcusul echipei. Cel mai probabil se va crea un post de vicepresedinte purtind sarcini legate si de jocul cu mingea, pe linga cel inventat pentru mobilizarea suporterilor.

Jean Nitulescu a confirmat ieri ca managerii Universitatii Craiova au apelat la serviciile sale, el declarind ca doar citeva amanunte ce tin de bucataria clubului ii intirzie hotarirea de a veni sub comanda lui Staicu, linga Mitrita si Stroe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS