10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDegringolada in voleiul craiovean

Degringolada in voleiul craiovean

• La U Pro Volei (m) domneste confuzia, actionarul Dragos Cotarcea nedorind sa mai sustina singur echipa • Din cauza problemelor financiare existente la ULNT (f), locul din Divizia A al acestei formatii ar putea fi vindut

Voleiul craiovean se afla, din nou, la rascruce de drumuri. La U Pro Volei (m), situatia este destul de confuza, in sensul ca actionarul unic, Dragos Cotarcea, nu mai are posibilitatile financiare de a sustine singur echipa masculina, desi informatiile neoficiale spun ca, de fapt, Cotarcea este suparat pentru pacaleala din sezonul 2001/2002.

Cei care l-au inconjurat (nu dezinteresati!), l-au asigurat ca U Pro Volei va deveni o echipa de top in Romania si Europa (cupa si campionatul in Romania, o clasare in primele opt echipe ale Europei etc.), dar craiovenii s-au clasat pe aceeasi pozitie ca si in editia trecuta, cinci. Banii insa s-au cheltuit si ar fi interesant de aflat cum si cine a reusit „performanta“ ca in acest moment U Pro Volei sa fie o formatie de care altii fac glume.

Corect ar fi ca in acest moment cei care au asigurat functionarea echipei – CS Universitatea, Poliuretan Invest Craiova si fundatia U Pro Volei Craiova (asociere in participatiune) – sa comunice situatia de la echipa, infirmind astfel toate zvonurile care vorbesc de o iminenta „cadere libera“ a echipei.

La ULNT Craiova (f) este o alta situatie bizara. Cunoscutul antrenor Adrian Cotoranu a reusit sa readuca echipa in Divizia A, merite egale avind voleibalistele si sustinatorul financiar principal, Valentin Balanescu. Din pacate, acum se profileaza o revenire in B! Conform informatiilor de ultima ora, in prezent, nimeni nu se mai implica financiar, desi exista fundatia „Volei Club Craiova“ (f) in care sint inscrisi citiva oameni de afaceri potenti. In aceste conditii se intentioneaza sa se vinda locul din Divizia A.

Antrenorul Adrian Cotoranu este extrem de mihnit: „Nu inteleg ce se intimpla in Craiova. Nimeni nu are de gand sa ne ajute. Nu pot sa fac acum si alte declaratii, dar Craiova pare adormita in acest moment. Tocmai acum cind am revenit in prima scena a voleiului romanesc si cind s-a terminat Sala din Valea Vlaicii. Ar fi cea mai mare rusine ca sa vindem locul!“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS