5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportNanu a devenit cetatean de onoare al Filiasiului

Nanu a devenit cetatean de onoare al Filiasiului

La initiativa consiliului local si a primarului Antonie Ciocioc, internationalul oltean Stefan Nanu, actualmente la Vitesse Arnhem, a devenit de ieri cetatean de onoare al orasului doljean Filiasi.

In virsta de 33 de ani, Nanu a inceput fotbalul la TRAFO Filiasi, dupa care a fost cooptat la CSS Craiova. Dupa terminarea junioratului, tenacele fundas craiovean a evoluat la Inter Sibiu, Electroputere, Farul Constanta, Rapid Bucuresti si Vitesse Arnhem.

Ceremonia de ieri s-a desfasurat la sediul Primariei din Filiasi, iar printre invitati s-au numarat si cei doi antrenori care au fost esentiali pentru cariera lui Fane Nanu: conferentiar universitar doctor George Calinescu (care l-a pregatit la CSS) si Marian Bondrea (acesta l-a „prins“ pe Nanu in doua „episoade“: Sibiu si Electro). De asemenea, nu au lipsit prefectul Cornel Mondea, omul despre care Nanu afirma ca l-a sprijinit enorm pe vremea cind evolua la Electroputere, dar nici Misu Matei (legitimat acum in Feroe), fostul coleg de camera al „olandezului“ din perioada CSS Craiova si Electro.

Proaspatul cetatean de onoare al Filiasului nu a uitat nici ieri de unde a plecat, el donind echipei locale, AQUATERM, care activeaza in Divizia D, un set complet de echipament si zece mingi „Puma“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS