5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportEchipele severinene au luat 7 puncte din 9 posibile

Echipele severinene au luat 7 puncte din 9 posibile

În cea de-a III-a etapă a Diviziei C, seria a V-a, se poate spune că a fost sîmbăta celor trei echipe severinene. Acestea au luat 7 puncte din 9 posibile. În curtea furnalelor de la Oțelul Roșu, navaliștii severineni le-au reamintit oțelarilor că din metal se fac și vapoare. Focul cuptoarelor a fost domolit încă din minutul 20, cînd Nedelcu și-a adus echipa în avantaj. Cu patru minute înainte de final, severinenii au cedat un punct gazdelor, o minge șutată de un adversar deviind din Stoica în poartă. În minutul 55, navaliștii au pierdut un matelot, Ciucu, eliminat pentru două cartonașe galbene. Din păcate, spre finalul partidei, Marius Ghițan s-a accidentat destul de grav, la clavicula stîngă, acordîndu-i-se primul ajutor la spitalul din localitate.

Pe „Municipalul“ severinean, a fost doar o întîlnire dintre actuali și foști componenți ai FC Drobeta. La Minerul Moldova Nouă a jucat Cepoi, Emil Marian fiind doar rezervă. Drobetanii conduceau deja la pauză cu 3-1, prin golurile înscrise de Vintilescu (5,15) și ªerbănoiu (27). Oaspeții au redus din handicap prin Pîrvu (36). În repriza a doua, combatantele au mai înscris cîte un gol, prin Vintilescu (48), respectiv, Mihart (86, p). Severineanul Goiceanu a ratat o lovitură de pedeapsă, trimițînd mingea spre plopi, ca să vadă, probabil, dacă frunzele mai sînt tari în pețiol. După această victorie, FC Drobeta s-a instalat pe locul patru al clasamentului.

La Orșova, fotbaliștii de la Dierna i-au lăsat pe minerii din Uricani să respire la suprafață doar 45 de minute. După care i-au trimis în abataj, „vagoneții“ fiind puși la dispoziție de Bădoiu (48) și ªerban (71, 84). Acest 3-0 le dă speranțe orșovenilor în deplasarea din etapa viitoare, de la Petrolul Þicleni. Navaliștii și drobetanii se vor întîlni într-un derbi local, pe stadionul „Severnav“. Se pare că după ce-a de-a III-a etapă, la FC Drobeta s-ar putea să apară… sindromul Nețoiu. Cineva trebuie să ia niște măsuri preventive.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS