18.7 C
Craiova
miercuri, 5 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalUn nou târg în Bănie

Un nou târg în Bănie

Cu câteva zile înainte ca vara să-şi intre în drepturi, oferta de îmbrăcăminte şi încălţăminte din Craiova s-a îmbogăţit considerabil. Timp de trei zile, Teatrul Naţional „Marin Sorescu“ este gazda unui nou târg, unde expozanţii sunt producători din România.

Foaierul Teatrului Naţional „Marin Sorescu“ părea neîncăpător ieri-dimineaţă pentru mulţimea de craioveni veniţi să vadă oferta expozanţilor de la târgul organizat în perioada 28-31 mai. „De la Arad la Suceava şi de la Iaşi la Constanţa, producătorii au auzit că în Craiova criza a luat sfârşit şi au venit cu cele mai noi colecţii pentru vară“, a declarat Alexandru Romanescu, managerul Media Bussines Class, Compania de Târguri Romanescu, organizatoarea evenimentului. Alexandru Romanescu a spus că au venit 70 de expozanţi din toată ţara, unii dintre ei având deja clienţi fideli în rândul craiovenilor. „Firmele şi-au făcut deja o clientelă aici. Ne aflăm pentru a patra oară în Bănie (până la sfârşitul anului vor mai fi două ediţii ale evenimentului) şi unele firme au avut comenzi speciale pentru această ediţie“, a adăugat Alexandru Romanescu.

Ofertă diversificată cu preţuri de producători

Oferta expozanţilor este diversificată, iar preţurile practicate sunt cele de producţie – pantofi bărbăteşti şi de damă, din piele, la preţuri începând de la 35 de lei, cămăşi de damă – de la 25 de lei, cămăşi bărbăteşti de bumbac cu mânecă scurtă şi mânecă lungă –  la 30 de lei, rochii – de la 40 de lei, fuste – de la 10 lei, pantaloni – de la 10 lei, tricouri – 10 lei, costume de damă din două piese – de la 50 de lei, costume de bărbaţi – de la 170 de lei, lenjerii de pat – de la 50 de lei, geci de piele – între 250 şi 400 de lei, şepci şi pălării de la 5 lei. La mare căutare printre vizitatori erau însă coşurile cu marfă redusă, de unde cei interesaţi puteau să achiziţioneze produse dintre cele mai diverse (pantaloni, fuste, bluze, cămăşi, bolerouri, costume de baie), la preţuri cuprinse între 10 şi 15 lei (în funcţie de oferta fiecărui expozant).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

5 COMENTARII