22.6 C
Craiova
miercuri, 5 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalActiune caritabila in centrele de plasament

Actiune caritabila in centrele de plasament

Directia Judeteana pentru Tineret (DJT) Dolj in parteneriat cu Association des Etats Generaux des Etudiants de l’Europe (AEGEE) Craiova organizeaza in aceste zile o actiune caritabila pentru ajutorarea copiilor din centrele de plasament din Dolj, intitulata „Pom de Craciun – Suflete de gala“.


„De obicei, oamenii isi doresc sa fie mai buni de Sarbatori. Directia Judeteana pentru Tineret Dolj isi propune sa aduca atmosfera de sarbatoare si de bucurie in suflete. Trebuie sa oferim din nou importanta cuvenita Sarbatorilor de Craciun si Anul Nou. Pentru ca românul este vestit in intreaga lume pentru caldura sufleteasca pe care o emana, ne-am hotarât sa organizam acest eveniment inchinat sarbatorii cu suflete tinere si voioase. Cu totii visam mai mult in aceasta perioada si speram ca acest eveniment sa infrumuseteze visurile si sa incalzeasca inimile copiilor din centrele de plasament“, a mentionat Ionut Stroe, presedintele DJT Dolj.


Astazi, incepând cu ora 17.00, in Sala Albastra a Universitatii din Craiova se va derula un concert de colinde „Suflete de gala“, la care vor participa: Dan Vana, cantautor, Teona Goreci – primarita Consiliului Local al Copiilor Craiova, Corul Liceului „Elena Cuza“, Corul „Cantabile“, Corul Facultatii de Teologie, Radu Lupu – student la actorie, Lucia Ghivercea, Alina Paun, micutii de la Palatul Copiilor din Craiova. Concertul se adreseaza publicului larg. Mâine, reprezentantii DJT Dolj vor vizita Centrul de Plasament „Temerarii“, ocazie cu care Mos Craciun isi va face simtita prezenta, iar copiii de la Palatul Copiilor vor prezenta un program artistic.


Directia Judeteana pentru Tineret Dolj isi doreste sa inveseleasca Sarbatorile copiilor care se afla in centrele de plasament din Craiova si sa-i recompenseze pe cei mai talentati dintre ei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS