Prima pagină:

PDF
Descarcă »

Contact:

Adresa:
Str. Câmpia Islaz nr. 97A, Craiova
Telefon/Fax:
0251/413.100
0251/410.565
E-mail:
[email protected]

« Alte articole din categoria Sanatate

Remedii pentru ciuperca piciorului

Sanatate0 vizualizari
Vineri, 30 Noiembrie 2007 - 18:39
Versiunea pentru tiparire
Marimea textului:

Micozele localizate la nivelul piciorului afectează între 15-30% din populaţia adultă, peste 50% dintre persoanele cu vârsta de peste 70 de ani suferind de această boală. Ciuperca piciorului apare cu precădere la bolnavii de diabet, vârstnici, persoane cu probleme ale circulaţiei sangvine sau la fumători. Cele mai frecvente infecţii fungice de la nivelul piciorului sunt piciorul de atlet şi micozele unghiilor. Aceste afecţiuni sunt determinate de ciuperci care trăiesc în straturile exterioare ale pielii. Ciupercile se dezvoltă în pliurile corpului şi în porţiunile umezite de transpiraţie. Ce este piciorul de atlet?Piciorul de atlet apare între…

 

Articolele mai vechi de 30 de zile pot fi accesate de abonatii premium. Abonaţi-vă acum cu numai 2 euro / lună la ediţia online a Gazetei de Sud. Ca abonat premium, aveţi acces total la articole, anunţuri şi arhiva GDS. Mulţumim! Click aici pentru abonare »

 

 

Comentarii

Gazeta de Sud nu este responsabilă juridic pentru conținutul comentariilor. Mesajele care conțin amenințări și cele vulgare, xenofobe sau rasiste nu sunt permise.


    Sumarul ediţiei:

    Ultima ora