25.1 C
Craiova
duminică, 9 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalBig Brother la Târgu Cărbuneşti

Big Brother la Târgu Cărbuneşti

Angajaţi ai Primăriei din Târgu Cărbuneşti îi vor filma cu camera ascunsă pe poliţiştii din localitate. Imaginile vor fi postate pe site-ul primăriei, după cum susţine viceprimarul Ion Fugaru.

 

Agenţii de circulaţie din Târgu Cărbuneşti scot peri albi autorităţilor oraşului. Potrivit viceprimarului Ion Fugaru, localitatea este deficitară la capitolul ordine publică şi circulaţie. Fugaru este revoltat de faptul că poliţiştii nu îşi fac treaba, iar circulaţia pe drumurile publice din zonă este un haos. De asemenea, Fugaru susţine că nici unul dintre şoferii care parchează pe loc interzis nu este amendat. Viceprimarul susţine că a discutat cu şeful Poliţiei din Târgu Cărbuneşti posibilitatea unei mai bune colaborări, fără a avea însă rezultatele scontate.

„Agenţii de circulaţie dau dovadă de lipsă de respect în primul rând faţă de autorităţile locale. Nu este posibil ca primarul să treacă pe lângă un echipaj de poliţie, iar acesta să se întoarcă efectiv cu spatele“, a spus Fugaru.

Şi pentru că animozităţile dintre reprezentanţii primăriei şi cei ai Serviciului de Circulaţie din Cărbuneşti nu şi-au găsit rezolvare, vicele a găsit soluţia. „Avem şi noi oamenii noştri din primărie care umblă cu camera de luat vederi după ei, iar ce filmăm o să punem pe site, să vadă şi şefii lor de la MAI cum îşi fac treaba. Vreau să se treacă la înfiinţarea Poliţiei Locale. Ăştia de la Inspectorat nu se implică deloc. Nu fac altă muncă decât ce făceau miliţienii altădată, stau la pândă. Am avut o discuţie mai dură cu şeful Poliţiei Târgu Cărbuneşti, dar degeaba. De aceea am decis să aplicăm alt sistem. Cu camerele video filmăm şi noi ce fac ei şi punem pe site, ca să vadă şi ministrul de interne“, a spus Ion Fugaru.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS