23.6 C
Craiova
duminică, 2 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalSchimbare în conducerea Ambulanţei Olt

Schimbare în conducerea Ambulanţei Olt

Radu Ioniţă, fostul director coordonator al Direcţiei Judeţene pentru Accize şi Operaţiuni Vamale (DJAOV) Olt, a fost numit ieri în staff-ul de conducere al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Olt. Anunţul a fost făcut chiar de managerul Serviciului, Laurenţiu Moisiu.
Potrivit managerului, Ioniţă ocupă de ieri funcţia de director tehnic interimar, înlocuindu-l pe Gheorghe Tiutiu, care devenise incompatibil cu funcţia din cauza cerinţelor pentru ocuparea postului.
„Noi am făcut propunerea. Am înaintat către Direcţia de Sănătate Publică Olt noua organigramă, iar ei au aprobat-o. Potrivit statului de funcţii, postul de director tehnic poate fi ocupat doar de o persoană cu studii superioare de lungă durată. Potrivit noii organigrame, Gheorghe Tiutiu se afla în incompatibilitate cu această funcţie“, a explicat Laurenţiu Moisiu, managerul SJA Olt.
Radu Ioniţă este consilier local din partea PDL. Acesta a ocupat funcţia de director la Vamă din 2009 până în vara acestui an, iar în perioada 1996-2005 a fost directorul Loctrans, firma care se ocupă de transportul în comun în municipiu. „Sunt convins că voi colabora foarte bine cu noul colectiv. Am o anumită experienţă în domeniul transporturilor şi cred că voi face faţă acestei noi provocări“, a declarat Ioniţă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS