22.8 C
Craiova
luni, 3 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalŞoferul ucigaş a fost încarcerat

Şoferul ucigaş a fost încarcerat

Bărbatul care a accidentat mortal un pieton în noaptea de 20 spre 21 septembrie, pe raza localităţii Drăgăneşti-Olt, şi a fugit a fost încarcerat luni de poliţişti.

Laurenţiu Stoiculescu, de 19 ani, din oraşul Drăgăneşti-Olt, în timp ce se afla la volanul unei maşini, a pierdut controlul acesteia şi a lovit un pieton. Tânărul nu avea permis de conducere.
Tragedia s-a petrecut în noaptea de 20 spre 21 septembrie. Potrivit poliţiştilor, victima, Costel Ciubuc, de 35 de ani, se îndrepta către gară. La un moment dat, un autoturism înmatriculat în Italia l-a lovit, ucigându-l pe loc.
Şoferul vinovat şi-a abandonat maşina şi s-a făcut nevăzut. Cadavrul victimei a fost găsit ceva mai târziu de câţiva trecători, care au anunţat imediat poliţia.
Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat faptul că maşina implicată în accident ar fi fost o Lancia, care a fost găsită la o distanţă de aproape de 50 de metri de locul incidentului.
La scurt timp după producerea accidentului, oamenii legii aveau deja doi suspecţi, unul din Brebeni şi unul din Drăgăneşti-Olt.
Cercetările au condus la stabilirea cu exactitate a celui care a produs accidentul.
„Cadrele Poliţiei Drăgăneşti-Olt au aplicat mandatul de executare a pedepsei privindu-l pe învinuitul Laurenţiu Stoiculescu, care se sustrăgea urmăririi penale, pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă, conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără să deţină permis şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.
Cel în cauză a fost încarcerat în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt“, a declarat Claudia Radu, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS