5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul de weekend

Horoscopul de weekend

Berbec
Aveţi nevoie să faceţi anumite schimbări şi să vă revizuiţi priorităţile, dar şi să clarificați şi rezolvați lucruri stagnante din trecut. Fiţi atent şi folosiţi-vă creierul ca să veniţi cu concluziile cele mai potrivite. Familia şi prietenii apropiaţi vă vor da răspunsurile de care aveţi nevoie. Gândiţi-vă şi la viitorul vostru.

Taur
Vi se solicită atenţia pe schimbările pe care le-aţi planificat despre viitorul vostru. Aspecte financiare ce au legătură cu altcineva pot ajunge la un punct de cotitură. Nu intraţi în conflicte cu oamenii apropiaţi, pentru că sunteţi predispus să vă certaţi cu ei. Menţineţi-vă un profil calm şi fiţi flexibil.

Gemeni
Trebuie să vă focusaţi mai bine pe situația sau poziţia voastră. Fiţi ferm cu privire la ce responsabilităţi acceptaţi şi cum se potrivesc ele cu ce vreţi cu adevărat. Țineţi-vă de ce aveţi de făcut şi nu lăsaţi oamenii să vă strice planificările. Evenimente neprevăzute vă pot afecta echilibrul financiar.

Rac
Nu împărtășiți nimănui gândurile, planurile, ideile, intenţiile, întrucât oamenii în care aveţi încredere riscă să vă dezamăgească. Nu vă puteţi permite să fiţi superficial când vine vorba de rutine zilnice pentru că cineva poate profita de voi. Nu deveniţi sclavul nimănui.

Leu
Aveţi o energie intensă şi puteţi obţine orice vă puneţi în minte. Menţineţi controlul şi nu lăsaţi emoţiile să vă păcălească în acțiuni fără sens. Viaţa amoroasă vă poate aduce surprize plăcute, dacă sunteţi singur. O nouă iubire poate veni în viaţa voastră cu pasiune şi dinamism şi vă poate schimba modul de a gândi.

Fecioară
Trebuie să vă focusați pe a finaliza treburile stagnante. Perioada nu e ideală pentru idei şi planuri noi. Ocupaţi-vă de lucrurile curente şi concentraţi-vă pe viitorul apropiat. Când vine vorba de a organiza şi pune lucrurile cap la cap, în special în casă şi familie, asumaţi-vă doar ceea ce puteţi gestiona cu uşurinţă.

Balanţă
Nu intraţi sub nicio formă în conflicte cu superiorii sau cu alţi oameni ce pot avea influenţă asupra carierei voastre. Veţi simţi nevoia să consultaţi oameni care sunt aproape de voi şi care vă pot oferi un ajutor crucial. Dacă apar mai multe distrageri, acestea vă pot agrava rutina curentă.

Scorpion
Fiţi foarte atent la detalii, gestionaţi cu răspundere şi fermitate obligaţiile pe care le aveţi. Asta implică efort, dar până la urmă munca voastră susţinută va fi recompensată şi toată lumea va şti ce faceţi. Aţi putea fi tentat să vă asumaţi riscuri pe care altfel le evitați când vine vorba despre bani.

Săgetător
Săptămâna aceasta poate fi stresantă pentru voi, dar nu lăsaţi asta să vă împingă la decizii greşite. Distanţaţi-vă de sursele tensiunii, chiar dacă este vorba de oameni apropiaţi. Gândiţi-vă la prezent, la ce vreţi să schimbaţi şi cum puteţi face asta. Lăsaţi planurile de viitor deoparte, nu e momentul potrivit pentru ele.

Capricorn
Luaţi-vă timpul de care aveţi nevoie, cu paşi mici şi siguri, ca să fiţi eficient şi departe de bucluc. Cei dragi vor fi aici să vă susţină. Evitaţi discuţiile serioase cu membrii familiei, pentru că nu există niciun motiv să intraţi în conflicte şi neînţelegeri ce vă consumă energia pozitivă.

Vărsător
Săptămâna aceasta vă aduce multe oportunităţi promiţătoare de a vă dezvolta. Veţi fi încrezător şi capabil să rezolvaţi probleme. În finanţe nu faceţi mişcări pripite şi rezistaţi cheltuielilor impulsive. Nu luaţi decizii serioase şi nu vă discutaţi planurile de viitor până când nu gândiţi total clar.

Peşti
Folosiţi-vă creativitatea pentru a depăşi obstacolele. Vă simţiţi încrezător şi dornic de a reuşi. Motivaţia este mai mare decât a fost mult timp până acum. Tot acum, v-ar plăcea să creaţi un nou look acasă, iar asta vă va da un sentiment de mai mare interes pentru viaţa curentă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS