5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinNoul Mustang Bullitt debutează oficial în Europa la Salonul Auto de la Geneva

Noul Mustang Bullitt debutează oficial în Europa la Salonul Auto de la Geneva

Noul Ford Mustang Bullitt debutează oficial în Europa la Salonul Auto de la Geneva. Ediția specială a modelului sărbătorește cea de-a 50-a aniversare a faimosului film omonim în care Bullitt a apărut prima dată. Producția pentru piața europeană începe în luna iunie. Disponibil în nuanțele dedicate Shadow Black sau clasicul Dark Highland Green, Mustang Bullitt este animat de o versiune îmbunătățită a motorului V8 de 5.0 litri. Acesta va dezvolta 464 CP și un cuplu maxim de 529 Nm.
Noua tehnologie de sincronizare a turațiilor va oferi schimbări de viteze mai fluide și un sunet tipic al sportivului V8 în momentul retrogradărilor de treaptă ale lui Mustang Bullitt. Sistemul audio premium B&O PLAY de 1000 W este și el prezent în lista de elemente puse la dispoziție clienților.

Lungă de aproape 10 minute, secvența legendară a filmului Bullitt, realizat de Warner Bros., ni-l arată pe Steve McQueen la volanului unui Mustang GT fastback din 1968 în timp ce urmărește doi asasini pe străzile din San Francisco.
Noua ediție specială Ford Mustang Bullitt – care aniversează 50 de ani de la debutul legendarului film – și-a făcut astăzi debutul european la Salonul Auto de la Geneva.
După ce a debutat public la Salonul Auto Internațional de la Detroit, în luna ianuarie a acestui an, noul Mustang Bullitt va intra în producție în versiunea sa europeană în luna iunie 2018.
Mustang Bullitt este motorizat de unitatea Ford V8 de 5.0 litri îmbunătățită cu ajutorul sistemului Open Air Induction, prin apariția unui nou colector de admisie, prin valve de 87 de milimetri de tip fluture și printr-un modul de calibrare a motorului preluate de la versiunea Shelby Mustang GT350. Puterea maximă a motorului crește astfel la 464 CP, iar cuplul maxim urcă la 526 Nm (valori preliminarii).

Oferit la alegere în culorile exterioare Shadow Black sau Dark Highland Green, noul Mustang Bullitt va pune la dispoziție jante Torq Thrust de 19 inch, etriere roșii Brembo și un logo Bullitt pe elementul circular montat în zona posterioară a mașinii.

La interior se regăsește instrumentarul de bord digital Ford LCD de 12 inch și scaune sport Recaro. Cusăturile de pe scaune, consola centrală și planșa de bord vor reflecta nuanța exterioară aleasă, iar fiecare exemplar Mustang Bullitt va fi oferit cu o placă numerotată individual montată în fața pasagerului din dreapta, în locul tradiționalei embleme Mustang.

Noul Ford Mustang Bullitt va oferi standard, de asemenea, tehnologia de sincronizare a turațiilor, care permite schimburi mai fluide de treaptă în retrogradare, acestea fiind acompaniate de un sunet tipic al puternicului motor V8 de 5.0 litri. Sistemul audio premium B&O PLAY dezvoltă până la 1000 W prin cele 12 incinte acustice de înaltă performanță.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS