7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
O zi în care e posibil să simţiți nevoia de mai multă afecţiune, căldură sufletească şi intimitate. În cuplu atmosfera pare destul de încinsă şi de uşor inflamabilă, chiar zgomotoasă, căci e posibil să vă vorbiţi mult, ineficient şi confuz, nereuşind să vă transmiteţi reciproc tocmai mesajele care contează.

Taur
Astăzi simţiți clar felul în care pulsează viaţa şi faptul că vă mișcați în ritmul ei, fără să vă plângeți sau să obosiți. Sunteți într-o formă fizică de zile mari, ați depăşit probabil plictisul de neînţeles şi leneveala, treceți sigur la acţiune. Tratamentele medicamentoase ori terapiile de orice fel pot da rezultate uimitor de bune.

Gemeni
În carieră sunteți ambiţios, ros de voinţa de a deveni cineva, de a câştiga apreciere şi prestigiu. Metodele însă prin care ţineți să vă faceți remarcat sunt destul de incomode, brutale şi iritante pentru ceilalţi. Orice victorie pare prea puţin, numai că lipsa de diplomaţie dar şi tendinţa de a juca la mai multe capete vă poate arunca în dizgraţia superiorilor.

Rac
Dispuneți de carismă și simpatie și asta vă aduce în situația încasării unor câștiguri personale mai ușor decât v-ați fi imaginat. Cum nu sunteți cârcotaș și nu căutați nod în papură, ci vă adaptați din mers la orice schimbare de situație și de ofertă, probabilitatea de a atrage oportunități financiare, bani sau bunuri de valoare este în creștere.

Leu
Dezvăluiți mari rezerve de afecţiune şi disponibilitate sufletească, sunteți imaginativ, deşi nu mai sunteți pândit de riscul introvertirii, de riscul de a vă închide într-o lume proprie, devenind opac pentru ceilalţi. În plus, căpătați sentimentul că faceți ceva bun pentru ceilalţi, că sunteți util şi utilizabil, iar în urma acestui efort obţineți recompense financiare frumuşele.

Fecioară
Viaţa amoroasă poate decurge azi complicat şi tumultuos, mai delicat, fiind posibil să vă însuşiți o lecţie de acceptare şi renunţare. Cum lucrurile nu se mişcă probabil în direcţia dorită şi cum nu primiți tandreţea, atenţia şi grija pe care le doriți, e necesar să evitaţi a forţa nota şi să deveniți introspectiv şi meditativ.

Balanţă
Aveți o dispoziţie bună, cordială, vă arătaţi prietenos şi degajat faţă de anturaj, disponibil la conversaţie şi anecdote. S-ar părea că sunteți foarte curios şi vigilent, că aveți o minte iscoditoare şi apreciați cu precădere provocările la un dialog cu tâlc şi sens. Nimeni nu contestă că puteți fi un excelent narator.

Scorpion
O zi plină de vitalitate, de energie şi forţă fizică. În cazul în care ați fost afectat de vreo suferinţă fizică, astăzi lucrurile se mai îndreaptă. Puteți primi veşti bune de la doctori, tratamentele pot da rezultatele scontate şi puteți constata faptul că parametrii unor analize efectuate se înscriu în limitele normale.

Săgetător
E posibil să deprindeți azi arta de a vă suporta şi, drept urmare, şi pe cea de a-i suporta și pe ceilalţi. În urma unui dialog cu slăbiciunile proprii, ajungeți la un bun echilibru interior care ar putea face din dumneavoastră un partener amoros sau de afaceri sigur pe el, tenace şi seducător. Nu mai luptați însă cu mijloacele raţionale ale minţii, cu răbdare şi înţelegere când trebuie să tranşați o problemă de familie.

Capricorn
În plan financiar, vă aflați în contratimp cu toate deciziile inspirate. Nu aveți deloc intuiţia oportunităţilor de câştig, dimpotrivă gândiți complicat şi lipsit de simț practic, deloc în avantajul personal. Altfel, vă puteți simţi în putere şi perfect apt să executaţi sarcini de muncă cu grad de dificultate sporit, nişte obligaţii de ordin profesional care cer un efort suplimentar.

Vărsător
Sunteți solicitat să valorificați un bun de valoare, un bun imobiliar aflat în proprietatea de drept a întregii familii. Ori ați putea avea un rol decisiv într-o negociere de vânzare-cumpărare a unei proprietăţi care ar urma să aparţină celor apropiaţi. E posibil să se nască idei extrem de strălucite în materie de afaceri de familie.

Peşti
E posibil ca în relaţiile intime să vă comportaţi mai rece, cenzurat şi inhibat, să bateți în retragere la orice remarcă a partenerului. Nu găsiți probabil un canal potrivit de comunicare cu persoana iubită, nu găsiți un limbaj comun sincer şi eficient prin care să vă faceţi unele confidenţe foarte necesare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS