Horoscopul săptămânii viitoare

Berbec

Nu reuşiți să vă faceți înţeles foarte bine pentru că aveți tendinţa de a lua lucrurile mai mult în glumă, iar unii nu agreează prea tare umorul dumneavoastră. Faceți un efort să lăsați la o parte atitudinea asta jucăuşă care nu lasă o impresie tocmai bună, dându-le altora senzaţia că vă jucați tot timpul, că sunteți superficial, că nu luați nimic în serios sau că vorbiți în dodii. Concentrați-vă mai bine, lăsați gluma la o parte.

Taur

Nu trebuie să plecați urechea la problemele altora, de vreme ce aveți azi un motiv de sărbătorit. Nu e dovadă de egoism faptul că râdeți, când altul, alături, plânge, pentru că nu puteți rezolva necazurile tuturor. Acum contează şi bucuria celor care au contribuit la acest succes, deci nu vă jenați să vă distrați. Ați reușit şi trebuie să profitaţi de noroc, pentru că viaţa nu e echitabilă.

Gemeni

Sunteți implicat într-un proiect care cere mult efort. Aveți toate resursele necesare pentru a-i face faţă cu brio, ca atare implicați-vă cu tot ce aveți şi tot ce ştiți, deoarece roadele vor fi demne de laudă. Vă puneți şi mintea serios la contribuţie, şi umărul la treabă, pentru că este un plan care cere investiţii imense din toate direcţiile: şi argumente logice, şi atenţie, şi concentrare, dar şi efort fizic susţinut.

Rac

Cât timp vă urmați strategia cât mai relaxat, fără stres şi fără încrâncenare, veți ajunge la visul cel mare cu bucurie. Victoria nu e departe, dar nu trebuie să dezechilibrați nimic în acest urcuş: nici să săriți peste etape, nici să vă stresați mai mult decât e cazul, nici să vă dați peste cap pentru a ajunge mai repede acolo.

Leu

Iubirea nu cere doar declaraţii pompoase şi aprinse, ci puteți demonstra celui drag ce simţiți pentru el şi prin fapte concrete. Veți şti să-i arătaţi dragostea, nu doar să-i declarați cu surle şi trâmbiţe, ca atare partenerul ar trebui să aprecieze mai mult gesturile mature, înţelepte, răbdarea şi toleranţa cu care tratați relaţia, şi nu neapărat vorbele dulci sau cadourile scumpe. Dacă doar asta aşteaptă de la dumneavoastră, înseamnă că nu va aprecia niciodată modul matur şi lucid cu care îi arătaţi că vreți să clădiți ceva de perspectivă.

Fecioară

Veştile bune care sosesc pe neaşteptate vă iau prin surprindere, dar vă fac să sperați şi mai mult de la viitor. Nici nu ați fi sperat asemenea schimbare de direcţie, este mai bine decât ați fi crezut că se poate întâmpla, semn că hazardul stă totuşi la baza multor evenimente fericite din viaţa dumneavoastră.

Balanţă

Prieteniile se nasc şi mor, relaţiile încep şi se termină, ca atare nici o persoană pe care o cunoşteți, de-a lungul timpul, nu rămâne definitiv în viaţa dumneavoastră. E posibil să vă luați rămas bun de la un amic, dar relaţia dintre voi s-a înrăutăţit mult în ultima vreme şi simţiți că nu mai puteți continua aşa. Unul din voi trebuie să fie tranşant şi să spună lucrurilor pe nume, chiar dacă adevărul doare şi poate declanşa o criză în relaţia voastră.

Scorpion

Nu vă jucați cu banii de care dispuneți pentru că sunteți cam aerian şi sunteți gata să încheiați tranzacţii incomplet analizate, cu un mare factor de risc. Neglijenţa cu care manipulați banii şi atitudinea uşuratică pe care o abordați când vine vorba de afaceri, cheltuieli, plăți pot avea ca efect erori neplăcute, din care umorul nu vă poate scoate aşa cum ați crede.

Săgetător

Cu cât intrați în contact cu mai multă lume, cu atât nervii sunt mai întinşi, pentru că aveți de a face cu oameni extrem de diferiţi şi care nu pot coopera cu dumneavoastră. Sunteți iritat de replicile din jur, sunteți scos din sărite de gesturile agresive ale altora, dar nici nu sunteți în cea mai bună formă pentru a păstra dialogul pe un teren paşnic. Aveți mare grijă la tonul folosit, mai ales faţă de oamenii complet necunoscuţi, pentru că un cuvânt dur nu ar fi decât scânteia unui conflict de proporţii.

Capricorn

Şeful vă trimite în delegaţie de urgenţă şi plecați, cumva, cu inima neîmpăcată şi împovărată, cum că e doar o obligaţie şi atât. Nu aveți nici o plăcere pe parcursul acestei deplasări, dar dacă nu ați fi atât de concentrat la scopul în sine, ați descoperi pe parcurs şi o mulţime de lucruri mărunte care vă pot face călătoria mult mai plăcută.

Vărsător

Disputele din familie sunt absolut normale la atmosfera ceva mai tensionată. De fapt, nu reuşiți să vă rupeți de motivele de enervare de peste zi şi veniți cu ele acasă, gata să stricați şi aici atmosfera. Faceți un efort să vă debarasați de tot ce v-a supărat pe parcursul zilei, ca acasă să menţineți dialogul pe un teren armonios, altfel aruncați în aer toată buna înţelegere cu membrii familiei. Prezenţa celor dragi devine balsamul de care aveți nevoie la capătul unei zile agitate.

Peşti

Nu mai aveți timp de nimic altceva decât de o listă întreagă de sarcini pe care le-ați tot amânat în ultima vreme şi nu mai puteți aştepta. Nu vreți să rămâneți cu atâtea datorii neterminate, de aceea faceți un efort să le rezolvați şi pe ele. Nu mai rămâne timp şi pentru odihnă sau distracţie, dar nici măcar nu aveți satisfacţia că ați scăpat de aceste sarcini.


Autori

Comenteaza acum

Alte stiri

26 septembrie 2016

Horoscop

Berbec Veți fi nevoit să faceți unele călătorii scurte în interes de serviciu şi veți avea posibilitatea să obţineți unele beneficii financiare. După-amiază, persoanele din jur vă vor solicita ajutorul, aşa că nu fiți surprins când vi se va ...

Sumarul ediției de sâmbătă, 9 iulie 2016

Actualitate

» Klaus Iohannis după întâlnirea NATO de la Varşovia: O brigadă multinaţională va staţiona în România
» Brexit: Guvernul britanic exclude posibilitatea organizării unui nou referendum
» Ministrul Mediului anunţă o nouă taxă de timbru
» Craiova: Razie a polițiștilor printre șoferi
» România va participa cu 96 de sportivi la Jocurile Olimpice de la RIO 2016
» Aproape 17.000 de pachete cu ţigări de contrabandă, transportate cu barca pe Dunăre
» Transalpina și Transfăgărășan – închise în acest weekend
» Drum de coșmar către litoral: 21 de mașini au fost implicate în accidente
» Ursul Baloo din Straja a devenit un fel de ”cetățean de onoare”
» Ministrul Sănătății: ”Dorim o poziţie de negociere mai fermă pentru produsele farmaceutice”
» Scandalul plagiatelor – Nouă doctoranzi cer retragerea doctoratelor

Dolj

» Producătorii locali, față în față cu reprezentanții supermarketurilor
» Biblice, Dacice, Macedonice. Eseuri istorice, de Mihai Măceș Editura Macedoneanul
» „Universul culorilor“, la Galeriile Cromatic
» „Francesca“ și „Domestic“ închid luna de film românesc de la Londra
» Folclor sfâşietor la TRADEM
» Nu mai este nevoie de timbru fiscal la obținerea cazierului judiciar
» Ștrandul popular de la Jiu
» Întreruperi energie electrică de luni
» Doljeanul care, băut la volan, a accidentat mortal o femeie, după gratii

Gorj

» Școala Internațională de Vară „Constantin Brâncuşi“, la final
» Doi eliminați la ultima probă a examenului de bacalaureat
» Minerii trec la programul de lucru de șapte zile
» Poliţia anchetează moartea unui angajat al CEO
» Tânăra din maşina lui Căruntu a ingerat produse de curăţat, dar a fost salvată de medici
» Primăriţa din Stoina, achitată într-un dosar de corupţie
» Mii de turişti sunt aşteptaţi în weekend la Raliul de la Rânca
» Defileul Jiului se închide de luni

Sport

» Halep rămâne pe locul 5
» Ultimul test înainte de Rio pentru Ionescu

Educatie

» 10 la evaluarea națională și 70 de premii la olimpiadele școlare
» Trei eliminați și în ultima zi a bacalaureatului

Magazin

» Ia te uită! – Need for Speed: Începuturi
» Horoscopul săptămânii viitoare
» Bancul zilei
» Plan ingenios de evadare din timpul Holocaustului

Top