7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Sunt posibile unele nemulţumiri în relaţia cu părinţii. E posibil să vă închideți în dumneavoastră, într-o tăcere care să exprime frustrare şi reproş, iar legătura cu cei apropiaţi să se răcească. Altfel, starea de sănătate se află la cote bune, încurajându-vă să fiți activ şi să vă faceți util acolo unde e nevoie.

Taur
E posibil să nu mai îmbrăcați în haine idealiste relaţia afectivă în care sunteți implicat, să deveniți conştient că orice parteneriat are fisurile, dramele şi punctele lui slabe pe care sunteți dator să le aflați şi să le supliniți. Sunt condiţii favorabile pentru a începe cu aplomb o afacere de familie sau pentru a demara un proiect ori a dezvolta constructiv în doi o idee rentabilă.

Gemeni
Probabil că relaţia cu membrii familiei nu mai e pusă azi la încercare de anumite episoade de sinceritate mai brutală. Manifestați probabil încredere în cei apropiaţi, ați abandonat orice rezervă şi inhibiţie. Suspiciunea, teama şi nelămurirea personală pot fi rezolvate doar printr-o discuţie clarificatoare şi dureros de onestă.

Rac
Puteți fi măgulit de beţia puterii şi de respectul şi ascensiunea dobândită, căci e posibil să vă bucurați de autoritate, chiar dacă nu deţineți o funcţie administrativă. Faptul că ați crescut în ochii celorlalţi şi că sunteți privit cu diferenţă vă poate alimenta părerea bună despre dumneavoastră vanitatea de a vă dori mai mult de la viaţă şi poate mai puţin de la ceilalți.

Leu
În chestiunile care privesc viaţa intimă ați putea lua nişte decizii aparent inexplicabile, care se sustrag raţionamentelor logice. Ceva interior vă spune probabil că trebuie să luați măsuri drastice pentru ca o situaţie dificilă de ordin sentimental să se îndrepte într-o direcţie bună.

Fecioară
O mişcare astrală importantă s-ar putea produce astăzi, când e posibil să cunoaşteți o creștere la nivel financiar. E posibil să constataţi o stabilizare a bugetului personal, să fiți plătit pentru unele servicii depuse ori să fiți în măsură să achiziţionați ceva de calitate la un preţ foarte avantajos.

Balanţă
S-ar zice că aveți un simț fin al oportunităţilor, aveți cumva un radar eficient al traseului optim de urmat. Nu vă mai ambalați inutil şi nu vă mai aprindeți din orice, ci puteți intui cu destulă precizie ce merită atenţie şi în ce direcţie puteți să vă cheltuiți eficient energia.

Scorpion
E posibil să simţiți nevoia să vă disputaţi întâietatea în cuplu. V-ar putea fi pusă în discuţie şi autoritatea, fiind necesar să-l lămuriți pe celălalt cu ce putere, în numele cui luați hotărâri de unul singur în chestiuni care vă privesc pe amândoi. Bucurați-vă de viaţa sentimentală, dar și de puterea şi autoritatea pe care ați reuşit să le câştigați.

Săgetător
Din punct de vedere sentimental, puteți parcurge azi un drum destul de anost şi banal, dar vă reveniți repede. În cadrul familial vă exprimați liber fără să fiți sancţionat, fără să ofensați prin lipsa de diplomaţie. Lipsa de energie poate deveni astăzi doar o amintire.

Capricorn
S-ar părea că sunteți în măsură să vă încumetaţi la noi răspunderi şi obligaţii. Partea frumoasă e că puteți dovedi acum cât sunteți de bun într-o nouă direcţie de activitate, ceea ce poate atrage după sine succes şi recunoaştere profesională şi financiară. Vă simţiți protejat de zei şi-n viaţa sentimentală, deşi ar putea exista un mare consum interior, o serie de stări contradictorii, obositoare şi epuizante.

Vărsător
E posibil să nu încasați sumele de bani pe care contați, iar faptul că ştiți că alţii depind de dumneavoastră şi de ceea ce câştigați financiar nu face decât să pună suplimentar presiune. În cazuri extreme însă puteți conta pe un sprijin venit din familie, din partea unei persoane binevoitoare care înţelege gravitatea situaţiei.

Peşti
E posibil să fiți de părere că nu sunteți întreg fără un partener. În relaţia de cuplu domnește bunacuviinţă şi cordialitatea, simpatia spontană şi dialogul domol, constructiv şi lămuritor. Dincolo însă de politeţuri şi convenienţe, puteți fi uşor inflamabil şi agasabil în cazul în care celălalt preferă să ia decizii de unul singur în privinţa unor probleme ce privesc cuplul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS