7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Un prieten sau un amic pare să aibă toate răspunsurile astăzi, chiar dacă nu puneți nici o întrebare. Chiar dacă este drăguţ să primiți ajutor, atunci când aveți nevoie, nu este indicat să vă amestecați prea mult în viaţa celorlalţi. Nu vă pierdeți calmul când vreți să rezolvați o situaţie, pentru că nu vă va ajuta.

Taur
Vă este teamă să faceți un pas important pentru un proiect mare. Înainte să vă duceți planurile mai departe, trebuie să vă încheiați afacerile neterminate. Simţiți că sunteți pe punctul de a realiza ceva foarte important, dar nu ştiți exact de unde să începeți. Aveți foarte multe opţiuni, de aceea este indicat să scăpați de factorii care vă distrag atenţia.

Gemeni
Prietenii vă încurajează să vă depăşiți limitele astăzi, dar nu prea vreți să răspundeți la provocări. Ştiți cât de departe puteți ajunge şi nu aveți nevoie să fiți împins de la spate. Din cauza orgoliului s-ar putea, însă, să ratați o oportunitate. Ascultați cu atenţie ce vă oferă ceilalţi şi luați o decizie bazându-vă pe intuiţie.

Rac
Vă zbateţi astăzi între responsabilităţi personale şi profesionale şi vă este greu să fiți flexibil. Posibilităţi extraordinare vă ies în faţă, chiar dacă nu sut exact ce v-ați fi dorit. Faptul că aveți multe obligaţii vă face să vă bucurați mai puţin de moment şi nu prea vă vine să vă gândiți la ziua de mâine.

Leu
Astăzi sunteți dispus să vă asumați riscuri, iar comportamentul pe care îl aveți s-ar putea să îi sperie pe apropiaţi. Sunteți un pic la extreme, iar ceilalţi nu realizează că atitudinea dumneavoastră nu este de pe o zi pe alta. De multă vreme vă gândiți la o mişcare drastică. Este un moment bun să străluciți, fără aprecierea celorlalţi.

Fecioară
Uneori sunteți atât de absorbit de propria gândire încât vă convingeți că ideile celorlalţi nu sunt atât de bune ca ale dumneavoastră. S-ar putea să observați că valorile se schimbă şi este momentul să renunțaţi la credinţele care vă trăgeau înapoi. Oricât de departe v-ar duce logica, nu încetați să vă ascundeți intuiţia.
Balanţă
Astăzi vă este greu să acceptaţi limitele impuse de partener sau de un membru al familiei. Din fericire, se întâmplă ceva special, care deschide uşa pentru posibilităţi pe care până acum nu le-ați luat în calcul. Surpriza poate fi interesantă, dar vă poate supăra în acelaşi timp. Respirați adânc, înainte să luați o decizie.

Scorpion
Acasă este o situaţie tensionată, pentru că prea multe lucruri au rămas nespuse. Aveți o listă lungă de sarcini pe care trebuie să le îndepliniți, dar nu ați găsit cea mai inteligentă metodă de a trece peste obstacole. S-ar putea să simţiți că sunteți forţat să luați o decizie înainte să fiți pregătit pentru asta.

Săgetător
Ați pierdut prea mult timp analizând toate posibilităţile şi privind viaţa prin fiecare unghi posibil. Chiar dacă destinul  pare neschimbat, planul  de a crea un destin perfect continuă să treacă prin transformări serioase. Este dificil să vă dați seama dacă oportunităţile care vi se oferă sunt reale.

Capricorn
Aveți responsabilităţi clare de îndeplinit, dar tot mai mult vă atrage partea creativă. Reuşiți să faceți diferenţa între sarcini concrete şi dați dovadă de responsabilitate. Partea visătoare este cea care vă hrăneşte sufletul, iar fără inspiraţie ştiți că viaţa şi-ar pierde sensul. Nu vă puneți ambiţiile profesionale în faţa celor artistice, mai ales astăzi.

Vărsător
Nu aveți nici o idee cum viaţa a devenit atât de agitată, dar astăzi sunteți dispus să vă faceți un pic de ordine. Nu este momentul să acţionați impulsiv, pentru că s-ar putea să existe consecinţe care vă vor face ziua mai nebună. Nu este nimic greşit să vreți să vedeți rezultate imediate, dar succesul va veni dacă veți da dovadă de răbdare. Un geniu adevărat ştie când să stea cuminte şi când să pornească o furtună!

Peşti
Astăzi vă veți enerva din cauza unei probleme financiare pe care nu o puteți rezolva imediat. Nu vă pripiți să trageți concluzii până nu ştiți toate faptele. Un prieten vă poate oferi tot ce aveți nevoie, aşa că nu va trebui să cereți ajutor de la nimeni. Nu aveți de ce să vă chinuiți, când ceilalţi sunt fericiţi să vă ajute.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS