17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljProgram Colours Cinema în perioada 9 - 15 octombrie

Program Colours Cinema în perioada 9 – 15 octombrie

Joi 21:10
Macbeth  
Regia:  Justin Kurzel
Cu: Michael Fassbender, Marion Cotillard, Jack Reynor, Elizabeth Debicki, David Thewlis
Gen film: Dramă
Durata:  113  minute
Rating: –  IMDB: 7.7
Michael Fassbender este Macbeth, generalul scoţian din întunecata tragedie a lui Shakespeare. Epuizat de o lungă bătălie, generalul ajunge într-o pădure unde i se prevesteşte că va deveni regele ţării. Ros de ambiţie şi împins de la spate de soţia sa, Lady Macbeth (Marion Cotillard), generalul începe să plănuiască răsturnarea de pe tron a regelui Duncan.

Joi 20:50
Gangsteri de legendă

Regia:  Brian Helgeland
Cu: Emily Browning, Tom Hardy, Colin Morgan,Taron Egerton
Gen film: Biografic, Crimă, Thriller
Durata:  131  minute
Rating: N15  IMDB: 7.5
Acţiunea plasată în anii 1960 îi urmăreşte pe gemenii mafioţi Reggie şi Ron Kray în timp ce îşi consolidează imperiul criminal semănând teroare în Londra, dar surprinde şi acţiunile care au dus la declinul lor. Din 16 octombrie, pe marile ecrane, Freeman Entertainment îl prezintă pe actorul Tom Hardy în rol dublu, odată cu premiera thrillerului inspirat din fapte reale, „Gangsteri de Legendă”. Filmul este regizat de castigatorul premiului Oscar, Brian Helgeland.

Joi 18:30
Crimson Peak AV
Regia:  Guillermo del Toro
Cu: Tom Hiddleston, Mia Wasikowska, Jessica Chastain, Charlie Hunnam
Gen film: Dramă, Fantastic, Horror, Mister, Romantic, Thriller, Dragoste
Durata:  119  minute
Rating: N15  IMDB: 8.8
Edith (Mia Wasikowska), o tânără scriitoare aspirantă din secolul 19, încearcă să-şi refacă viaţa după un eveniment tragic. Eroina se lasă cucerită de un misterios şi şarmant gentleman, Thomas Sharpe (Tom Hiddleston), care o duce în lugubrul său conac, Crimson Peak. Aici Edith va trebui să o înfrunte pe Lucille (Jessica Chastain), geloasa soră a lui Thomas, şi curând îşi va da seama că imensa reşedinţă „respiră, sângerează şi… îşi aminteşte”.
 
3D: Vineri până Duminică 19:00; Luni, Marţi 16:20; Miercuri 14:00; Joi 16:40
2D: Vineri până Duminicş 13:40; Luni până Miercuri 18:10
Pan: Aventuri în Ţara de Nicăieri 3D

Regia:  Joe Wright
Cu: Hugh Jackman, Garrett Hedlund, Levi Miller
Gen film: Aventuri, Familie, Fantastic
Durata:  111  minute
Rating: AG  IMDB: 6.2
Joe Wright se inspiră din celebrul roman al lui J.M. Barrie, dar îi reinventează micului Peter Pan biografia. În timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, băiatul este răpit de piraţi şi dus în Neverland, unde va descoperi curând că destinul său este să salveze întregul tărâm fermecat de planurile malefice ale piratului Barbă Neagră (Hugh Jackman).

3D: Luni până Miercuri 21:10;  Joi 18:50
2D: Vineri până Duminică 16:00; Luni până Miercuri 13:30
The Walk: Sfidează limitele 3D

Regia:  Robert Zemeckis
Cu: Joseph Gordon-Levitt, Ben Kingsley
Gen film: Dramă
Durata:  100  minute
Rating: AP12  IMDB: 8.0
Doisprezece oameni au păşit pe Lună.  Numai unul a parcurs, sau va fi parcurs vreodată, imensul vid dintre cele două Turnuri gemene. Philippe Petit (Joseph Gordon-Levitt) şi mentorul său, Papa Rudy (Ben Kingsley), sunt ajutaţi de către o echipă internaţională fără egal, care depăşeşte toate obstacolele, disensiunile, trădările şi nenumăratele limite pentru a-şi duce la îndeplinire planul lor nebunesc.

Vineri până Duminică 16:20;  Luni până Miercuri 18:30; Joi 14:00
Marţianul 3D

Regia:  Ridley Scott
Cu: Matt Damon, Kristen Wiig, Kate Mara, Jessica Chastain
Gen film: Acţiune, Aventuri, SF
Durata:  142  minute
Rating: AG  IMDB: 8.4
În timpul unei misiuni pe Marte cu echipaj uman, astronautul Mark Watney (Damon) este considerat mort, victimă a unei furtuni puternice. Însă Watney supravieţuieşte urgiei şi descoperă că a fost lăsat singur pe ostila planetă. Cu provizii insuficiente, este nevoit să-şi folosească la maxim ingeniozitatea, inteligenţa şi forţa interioară pentru a râmâne în viaţă şi a găsi o cale prin care mesajul său de ajutor să ajungă pe Pământ. La milioane de mile distanţă, NASA şi echipa internaţională de oameni de ştiinţă caută neîncetat soluţia prin care să îl aducă pe ‘marţian’ acasă, în vreme ce colegii săi de echipă pun şi ei la cale o misiune îndrăzneaţă, dacă nu imposibilă, de salvare. Pe măsură ce aceste poveşti, mostre incredibile de curaj, se desfăşoară, voci din lumea întreagă se unesc pentru a încuraja revenirea acasă, în siguranţă, a lui Watney.

Vineri până Duminică 20:50;  Luni până Miercuri 20:30;  Joi 16:10
Black Mass: Afaceri murdare

Regia:  Scott Cooper
Cu: Kevin Bacon, Juno Temple, Johnny Depp,Dakota Johnson, Benedict Cumberbatch
Gen film: Acţiune, Crimă, Dramă
Durata:  122  minute
Rating: N15  IMDB: 7.6
În 1970, agentul FBI John Connolly reuşeşte să îl convingă pe temutul gangster James „Whitey” Bulger să colaboreze cu biroul federal de investigaţii pentru a elimina un duşman comun: mafia italiană din Boston. Drama surprinde povestea acestei alianţe atipice care a scăpat de sub control, permiţându-i lui Whitey să evite legea, să-şi consolideze puterea şi să devină unul dintre cei mai periculoşi criminali din istoria oraşului.

dublat Sâmbătă până Duminică 11:40; Joi 12:00
Blinky Bill: Koala cel poznaş

Regia:  Noel Cleary, Alex Weight, Deane Taylor
Cu: Toni Collette, Ryan Kwanten
Gen film: Animaţie
Durata:  91  minute
Rating: AG  IMDB: 6.3

Blinky Bill este un koala cu multă imaginaţie. Inimă de aventurier, el visează să plece din orăşelul Green Patch şi să devină mare explorator, exact ca tatăl său. Domnul Bill a dispărut cu ceva timp în urmă, iar Blinky este singurul care crede că acesta încă mai trăieşte. Într-o zi, micul Blinky dă peste indicii despre locaţia tatălui său şi hotărăşte să pornească în cea mai mare şi periculoasă aventură a vieţii sale. De-a lungul drumului se va împrieteni cu cele mai neobişnuite personaje: Nutsy –un koala crescut la zoo şi Jacko –o şopârlă ameţită şi foarte energică. Urmăriţi neîncetat de o pisică sălbatică răzbunătoare, cei trei curajoşi amici trebuie să înveţe să se ajute reciproc pentru a supravieţui prin ţinuturile necunoscute ale Australiei şi să îl găsească pe tatăl lui Blinky.

Vineri până Duminica 18:30; Luni până Miercuri 15:50;  Joi 13:50
The Intern – Internul
Regia:  Nancy Meyers
Cu: Robert De Niro, Anne Hathaway
Gen film: Aventuri, Dramă, Thriller
Durata:  121  minute
În „Internul”, De Niro este Ben Whittacker, un bărbat de 70 de ani care descoperă că pensionarea nu este o decizie aşa minunată precum credea. Profitând de oportunitatea de a avea din nou activitate printre profesionişti, acesta aplică pentru un post de senior intern la un site de modă, înfiinţat şi condus de Jules Ostin (Hathaway).

Vineri până Marţi 14:00; Miercuri 16:10
Everest 3D

Regia:  Baltasar Kormákur
Cu: Keira Knightley, Jake Gyllenhaal, Josh Brolin,Robin Wright
Gen film: Aventuri, Dramă, Thriller
Durata:  121  minute
Rating: AP12  IMDB: 7.4
Inspirat din evenimentele extraordinare petrecute cu ocazia încercării de a ajunge pe vârful celui mai înalt munte din lume, EVEREST este povestea adevărată a două expediții diferite care i-au forțat pe participanți să-și testeze limitele la extremă atunci când au fost surprinși de unul din cele mai cumplite viscole din istoria cunoscută a omenirii. Alpiniștii au avut de înfruntat obstacole la limita imposibilului, iar pasiunea și obsesia lor de o viață – aceea de a cuceri acel vârf – a devenit o luptă contracronometru pentru supraviețuire.

dublat Vineri 12:10; Sâmbătă, Duminică 10:30; 12:10; Luni până Miercuri 12:20;  Joi 12:10
Mune: Gardianul lunii 3D
Regia:  Benoît Philippon, Alexandre Heboyan
Cu: Omar Sy, Michael Gregorio, Izïa Higelin,Féodor Atkine, Benoît Allemane
Gen film: Animaţie
Durata:  85  minute
Rating: AG  IMDB: 6.7
Într-un univers în care ziua şi noaptea se află sub atenta grijă a unor gardieni legendari, Mune, un mic spiriduş al nopţii, este ales să devină Gardianul Lunii, spre surprinderea tuturor. În ciuda unei staturi deloc impunătoare şi a lipsei sale de experienţă în coordonarea unei echipe, simpaticul personaj trebuie să ghideze Luna în noapte şi să vegheze asupra Lumii Viselor. Însă când novicele şi inocentul Mune pierde Luna din greşeală, echilibrul planetei este în pericol, iar Soarele cade în mâinile lui Necross, lordul lumii subterane. Întreaga planetă se scufundă în întuneric. Pentru a salva omenirea, Mune trebuie să facă echipă cu noul Gardian al Soarelui, egoistul Sohone şi cu Glim, o făptură agilă, dar plăpândă din ceară. Aventura incredibilă care îi aşteaptă îi va transforma în cei mai buni prieteni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS