Horoscop

Autori


Berbec

S-ar putea să suferiţi pierderi financiare ca urmare a eşecului unei afaceri în care v-aţi pus mari speranţe. Trebuie să analizaţi foarte bine care au fost punctele slabe sau greşelile pe care le-aţi comis în această afacere pentru a nu le mai repeta. Relaţiile cu partenerii de afaceri sunt tensionate din cauza dificultăţilor de comunicare. Trebuie să vă calmaţi şi să gândiţi lucrurile la rece pentru că altfel nu veţi ajunge la soluţii favorabile.

Taur

Deveniţi irascibil din cauza problemelor financiare şi aveţi tendinţa să vă certaţi cu toată lumea, fără motive întemeiate. Dacă nu vă temperaţi nervozitatea, riscaţi să jigniţi un prieten foarte apropiat. Nu este o zi bună pentru a susţine examene sau proiecte şi nici pentru călătorii. Ar trebui să găsiţi o modalitate prin care vă puteţi echilibra din punct de vedere psihic pentru că riscaţi să deveniţi depresiv.

Gemeni

Întâmpinaţi mai multe obstacole şi aveţi impresia că vă irosiţi energia, ceea ce vă creează o stare de nervozitate. Cei din jur vă înţeleg şi încearcă să vă ajute să treceţi cu bine peste toate. Relaţiile cu persoana iubită au o evoluţie favorabilă, iar acest lucru poate fi un mare avantaj pentru a vă face să vă simţiţi mai bine în pielea dumneavoastră. Spre seară, reuşiţi să rezolvaţi împreună o problemă casnică.

Rac

Aveţi tendinţa de a reacţiona impulsiv şi riscaţi să vă îndepărtaţi partenerii de afaceri şi prietenii. Trebuie să vedeţi lucrurile într-o manieră optimistă pentru că, în mod contrar, veţi fi supus multor riscuri. Ar fi bine să daţi dovadă de mai multă diplomaţie şi să învăţaţi să ascultaţi oamenii din jurul dumneavoastră care au ceva de spus. Vă sfătuim să vă menajaţi sănătatea şi să vă odihniţi mai mult.

Leu

Un prieten nu îşi respectă promisiunea făcută cu puţin timp în urmă, ceea ce vă irită peste măsură. Nu are rost să vă enervaţi, mai ales că întârzierea s-ar putea să aibă cauze obiective. Totuşi, ar fi cel mai bine să vă gândiţi de două ori înainte să mai acordaţi încredere atât de uşor unei persoane. Dacă veţi da dovadă de înţelegere, veţi evita o ceartă sau chiar ruperea legăturilor de prietenie.

Fecioară

Astăzi nu este deloc indicat să vă ocupaţi de probleme care necesită mult tact pentru că nu aveţi deloc răbdare pentru aceste lucruri. Sunteţi irascibil şi nu reuşiţi să fiţi convingător. Nu încercaţi să vă complicaţi foarte mult pentru că riscaţi să stricaţi tot ceea ce aţi început. Trebuie să înţelegeţi faptul că aceasta este doar o zi mai proastă, peste care veţi trece rapid.

Balanţă


Aveţi de gând să vă asumaţi prea multe responsabilităţi şi s-ar putea să nu le faceţi faţă singur. Dacă veţi simţi nevoia să vă ajute cineva, nu refuzaţi persoanele apropiate. Nu este o zi bună pentru afaceri. Riscaţi să înregistraţi pierderi financiare sau să faceţi greşeli faţă de persoanele cu care sunteţi asociat sau care au legătură cu afacerea. Dacă plecaţi la drum, vă recomandăm să fiţi precaut şi să vă verificaţi cu atenţie maşina şi bagajele.

Scorpion

În prima parte a zilei este posibil să aveţi dificultăţi de comunicare, ce vă pot afecta relaţiile sociale şi sentimentale. Nu ar trebui să faceţi foarte mari eforturi în acest sens pentru că s-ar putea să vă stricaţi şi mai mult starea de spirit. Nu este momentul să începeţi noi activităţi sau afaceri, oricât ar fi de tentante. Trebuie să învăţaţi să fiţi cumpătat şi să vă limitaţi la lucrurile de care sunteţi sigur şi pe care le puteţi duce la bun sfârşit.

Săgetător

Vă dedicaţi unor activităţi intelectuale, cu riscul de a va îndepărta de prieteni, dar satisfacţia morală este deosebită. Reuşiţi să faceţi lucruri la care nu v-aţi fi aşteptat în nici un moment. Acest lucru vă dă mai multă putere de muncă şi mai multă încredere în faptul că sunteţi capabil să realizaţi lucruri minunate. Reuşiţi să rezolvaţi toate problemele familiei, iar acest lucru va aduce zâmbetul pe buze tuturor.

Capricorn

Resimţiţi o stare de inhibiţie care vă împiedică să vă exprimaţi clar. Acest lucru poate dăuna foarte mult în relaţiile cu cei din jur pentru că nu prea veţi putea să vă faceţi foarte bine înţeles. În cazul în care aveţi de luat decizii importante, rugaţi pe cineva să vă ajute. Din cauza dificultăţilor de comunicare, este indicat să amânaţi întâlnirile programate pentru azi pentru că nu veţi face o impresie prea bună.

Vărsător

De dimineaţă s-ar putea să fiţi indispus din cauza unor mici probleme de sănătate şi să deveniţi mai puţin sociabil. Vă sfătuim să nu refuzaţi comunicarea cu prietenii şi cu partenerul de viaţă. Aceste dificultăţi de comunicare le puteţi depăşi prin organizarea unor activităţi plăcute, alături de persoanele apropiate. Învăţaţi să vă exprimaţi liber şi să spuneţi atunci când vă deranjează ceva.

Peşti

Nu este o zi favorabilă călătoriilor în interes de afaceri pentru că nu sunteţi în cea mai bună perioadă a dumneavoastră referitor la acest domeniu. Nu aveţi idei şi vă lipseşte simţul negocierii. Şansele de a obţine câştiguri financiare sunt mici, dar acest lucru se poate îndrepta într-o perioadă scurtă de timp dacă vă veţi pune creativitatea la lucru.Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de joi, 22 ianuarie 2015

Actualitate

» Inspectorul general adjunct al Direcţiei Antifraudă ANAF şi şefii din şase direcţii, înlocuiţi din funcţii
» CSM a înaintat preşedintelui Iohannis propunerea numirii Mirelei Popescu în funcţia de preşedinte al Secţiei penale a ÎCCJ
» “Fii vocea cartierului tău!”, în Bariera Vâlcii
» Procurorii DNA au dispus urmărirea penală pentru încă şase persoane în dosarul lui Toni Greblă
» Au învins azerii la scor de neprezentare
» Certificatul se schimbă în carnet de producător
» Procurorii au clasat dosarul Flota, în care Traian Băsescu era acuzat de abuz în serviciu, fals intelectual şi delapidare
» Hrebenciuc, Adam şi Chiuariu, trimişi în judecată în dosarul retrocedării ilegale de păduri
» Medicii cer autorităţilor să compenseze intervenţiile chirurgicale în obezitatea morbidă
» Cursul francului elveţian a atins un nou maxim istoric
» Deputaţii Lucian Şova şi Iulian Iancu, audiaţi la DNA, în dosarul lui Toni Greblă
» CCR: Judecătorii Curţii pot fi urmăriţi penal fără încuviinţare, dar nu pot fi arestaţi/trimişi în judecată decât cu aprobare

Publireportaj

» CJ Dolj a inaugurat noul centru zonal de pregătire pentru protecţia civilă

Local

» Trei dintre traficanţii de minore din Olt, reţinuţi pentru 24 de ore
» Olt: O femeie a murit într-un accident de muncă la Alro Slatina
» Muzeul Judeţean Olt sărbătoreşte Ziua Unirii Principatelor Române
» Mehedinţi: Incendiu izbucnit într-un apartament din municipiul Orşova

Dolj

» „Fii vocea cartierului tău!“: Bariera Vâlcii – trei ore de discuții cu reprezentanții municipalității (I)
» Minunea de la Prefectura Dolj
» Termoficare privată la Craiova?
» Elevii de la Liceul Auto au început practica în service
» Banca i-a deschis cont curent fără ca el să știe
» Polițiștii au dat iama în funcționarii de la Impozite și Taxe
» Accident violent pe bulevardul Carol I
» UPDATE: Mandate de reţinere pentru mai multi angajaţi şi foşti angajaţi ai Direcţiei Impozite şi Taxe
» Atenţionare de ceaţă densă pentru trei judeţe ale Olteniei
» Craiova: Trei spectacole pentru copii la Teatru Colibri
» Percheziții la Impozite și Taxe
» Cu note mari, dar fără loc la catedră
» Prefectul de Dolj a semnat încheierea mandatului primarilor din Bechet şi Argetoaia
» Mehedinţi: Elevii spun “Nu!” delincvenţei
» Craiova: Accident violent pe bulevardul Carol I
» “Don Pasquale” pe scena Operei Române Craiova
» Craiova: Biblioteca Judeţeană îi celebrează pe marii clasici ai literaturii române
» UPDATE – Lia Olguţa Vasilescu: Le-am dat nota 1 la evaluare angajaților cercetați
» 24 de şoferi doljeni au rămas fără carnet într-o singură zi
» Craiova: Loredana Groza concertează la Teatrul Naţional

Gorj

» Cabanierii din Rânca, supărați că nu sunt consultați despre problemele zonei
» Elevi din Turceni, probleme cu vaccinul antitetanos
» Judecătorul CCR, Toni Greblă, urmărit penal pentru trafic de influenţă de procurorii DNA

Sport

» Handbalistele continuă pe două fronturi
» Cine a fost cel mai productiv mijlocaș în tur pentru CSU?
» Volei (m): SCM-U Craiova a luat un set echipei Trentino, dar a fost eliminată din Cupa CEV
» Postul de director la SCM Craiova, scos la concurs
» Fotbal – Topul celor mai bogate cluburi din lume

Sanatate

» Copiii cu leucemie, victimele nepăsării
» CNAS: Peste 3,8 milioane de pacienți au inițializat dosarul electronic de sănătate

Magazin

» Horoscop
» Un octogenar a câştigat 326 de milioane de dolari la o loterie din SUA
» Bancul zilei

Top