5.6 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Veţi fi înconjurat de prieteni, cu care veţi discuta despre situaţiile cu care vă confruntaţi. Sfaturile lor se vor dovedi inspirate şi ar fi bine să ţineţi cont de ele. Veţi primi o invitaţie de la o persoană în care nu aveţi prea multă încredere şi veţi fi tentat să o refuzaţi. Nu este exclus să aflaţi că o cerere pe care aţi formulat-o de mai mult timp este ca şi aprobată. Familia nu este de acord să renunţaţi la o excursie.

Taur
Este posibil ca o cunoştinţă mai veche să încerce să vă obstrucţioneze iniţiativele. Nu este cazul să vă implicaţi într-un conflict direct, deoarece nu veţi reuşi mai nimic. O veste neaşteptată vă poate da peste cap planurile pe care le-aţi făcut. Nu trebuie să vă enervaţi, căci până la urmă veţi fi avantajat. Mintea vă este deosebit de eficientă, aşa că aţi putea lua unele decizii. Dacă nu vă odihniţi mai mult, s-ar putea să aveţi probleme cu sănătatea.

Gemeni
V-aţi dori să faceţi o schimbare de anvergură, dar nu este încă momentul. Vă frământă faptul că nu puteţi face cheltuielile pe care le aveţi în plan, dar în scurtă verme situaţia financiară se va ameliora. Sfatul unei persoane mai în vârstă v-ar putea fi de un real folos, chiar dacă deocamdată vi se pare depăşit. Aveţi tendinţa să vă supraestimaţi puterile. Nu fiţi încăpăţânat şi nu forţaţi lucrurile!

Rac
Relaţia cu partenerul de viaţă nu este destul de relaxată încât să merite să daţi curs unei discuţii lămuritoare. Aveţi o capacitate de concentrare excelentă, ceea ce vă va da posibilitatea să rezolvaţi orice problemă de natură intelectuală. Puteţi lua decizii excelente, mai ales în chestiunile legate de bani sau puteţi face o achiziţie ce se va dovedi utilă.

Leu
Vă veţi confrunta cu o mulţime de situaţii, care nu vă vor da timp nici măcar să respiraţi. Aveţi de rezolvat unele probleme legate de colaborări. Deşi nu vă este foarte la îndemână, aţi face bine să nu mai amânaţi. Partenerul de viaţă vă va face unele reproşuri de care ar fi bine să ţineţi cont. Este foarte posibil să cunoaşteţi pe cineva ce vă va da un sprijin substanţial în viitorul apropiat. Vă sfătuim să nu vă asumaţi nici un risc în afaceri.

Fecioară
Dacă v-aţi propus să faceţi unele modificări în casă, ar fi bine ca, deocamdată, să rămâneţi în stadiul de a face planuri. Îndemânarea dumneavoastră lasă de dorit şi aţi putea să provocaţi stricăciuni. Ideile vă sunt excelente, dar în această perioadă nu reuşiţi să fiţi suficient de atent. Relaţia cu membrii familiei va fi bună, dar nu este cazul să mizaţi prea mult pe sprijinul lor.

Balanţă
Dacă aveţi în plan o ieşire la cumpărături, mare atenţie, deoarece este posibil să fiţi victima unui furt sau a unei înşelăciuni. Evenimentele se precipită şi aproape că nu mai puteţi ţine pasul cu ele. Ar fi bine să vă ocupaţi ceva mai mult de persoana iubită, care aşteaptă de mult această zi. O plimbare în aer liber nu vă poate face decât bine. N-ar fi rău nici să faceţi o vizită unor prieteni.

Scorpion
De energie nu duceţi lipsă, dar nu reuşiţii să v-o canalizaţi spre un scop concret. Vă grăbiţi şi aveţi tendinţa să faceţi lucrurile de mântuială, ceea ce v-ar putea încurca multe. Dacă nu veţi da dovadă de mai multă răbdare şi perseverenţă, există posibilitatea să pierdeţi şansa pe care o aveţi în această perioadă. Partenerul de suflet vă va face o propunere interesantă.

Săgetător
De energie nu duceţi lipsă, dar nu reuşiţi să o canalizaţi spre un scop concret. Vă grăbiţi şi aveţi tendinţa să faceţi lucrurile de mântuială, ceea ce v-ar putea încurca. Dacă nu veţi da dovadă de mai multă răbdare şi perseverenţă, există posibilitatea să pierdeţi şansa pe care o aveţi în această perioadă. Partenerul de suflet vă va face o propunere interesantă. Nu staţi prea bine cu banii, însă relaţiile cu persoana iubită sunt bune. Aveţi toate şansele să petreceţi o seară romantică.

Capricorn
Nu reuşiţi să vă găsiţi suficient timp pentru o activitate care să vă destindă. Cineva din anturajul apropiat are unele probleme şi i-ar face bine să simtă că sunteţi dispus să-i acordaţi sprijinul de care are nevoie. Şi cheltuielile vă creează unele probleme, dar se va găsi cineva, din familie, care să vă facă o surpriză plăcută din acest punct de vedere. O veste bună vă va schimba starea de spirit.

Vărsător
V-aţi dori să vă implicaţi în activităţi diverse, dar nu reuşiţi să vă adunaţi. Riscaţi să vă risipiţi în activităţi pe care să nu le puteţi duce la bun sfârşit, aşa că ar fi mai bine să vă concentraţi energia pe o singură direcţie. Este posibil să aveţi neînţelegeri cu o persoană cu autoritate. Diplomaţia se cere a fi pusă pe primul loc. Nu vă implicaţi în afaceri! Şansele de reuşită sunt reduse.

Peşti
S-ar putea să fiţi pus în situaţia de a lua o decizie pe care o amânaţi de multă vreme. Sunteţi cam nemulţumit de faptul că apar tot felul de situaţii complicate, cărora simţiţi că vă este din ce în ce mai greu să le faceţi faţă. Pentru o anumită rezolvare veţi fi sprijinit de prieteni, dar şi de o persoană cu funcţie, ce apreciază calităţile deosebite de care aţi dat dovadă până acum. Vă merge foarte bine pe plan sentimental.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS