Horoscop

Autori


Berbec

Această săptămână va fi dedicată aspectelor sentimentale ale existenţei: relaţia de cuplu, familia, prietenii apropiaţi. Perioada se anunţă favorabilă în sensul că relaţiile vor evolua, se vor aprofunda, conflictele vor fi soluţionate calm şi rapid şi există chiar probabilitatea creării unor legături noi. La locul de muncă, cineva nu vă vrea tocmai binele şi poate răspândi tot felul de zvonuri şi acuzaţii grave.

Taur

Taurii vor fi foarte preocupaţi de starea lor financiară. Zilele acestea, aproape totul se învârte în jurul banilor: tranzacţii, cumpărături, investiţii, datorii, speculaţii… nu prea mai rămâne timp şi de altceva. Câştiguri mari nu se întrevăd în această perioadă, dar asta nu înseamnă că eforturile de acum nu vor da roade pe termen lung. E mai bine să se ferească de tentaţia unui câştig însemnat peste noapte.

Gemeni

Cariera e bine aspectată, vor fi apreciaţi, lăudaţi, încurajaţi şi există posibilitatea serioasă a unei măriri de salariu. Acest lucru le va atrage nişte invidii printre colegi şi se poate să audă tot felul de bârfe despre ei, fără să-şi dea seama de unde vin. Relaţiile personale trec printr-o perioadă mai puţin bună, mai ales în ceea ce priveşte dragostea. Nemulţumirea care i-a cuprins este, în mare parte, din vina lor.

Rac

Se pare că viaţa socială a Racilor va fi plină şi interesantă: vor avea multe ocazii să se distreze şi să strălucească, vor primi invitaţii la diverse evenimente şi vor cunoaşte multă lume nouă. Asta, desigur, dacă o să ştie să vadă aceste ocazii. E posibil să primească nişte veşti bune de la o persoană pe care nu au mai văzut-o de mult.   

Leu

E o perioadă extrem de favorabilă schimbărilor pentru Lei, aşa că ar fi bine să se adune şi să facă acele mutări pe care le-au tot amânat. Pot fi lucruri serioase, ca, de exemplu, să iasă dintr-o relaţie care nu-i satisface sau să-şi schimbe locul de muncă, sau lucruri mai mărunte, ca unele cumpărături, schimbări în locuinţă, călătorii etc. Să nu mai amâne nimic, vor găsi timp şi energie să le facă pe toate.   

Fecioară

Pe Fecioare le aşteaptă nişte emoţii: un răspuns legat de o relaţie, un examen, o veste importantă aşa că nu au altceva de făcut decât să se pregătească psihic. Atitudinea lor în faţa eşecului sau a succesului e foarte importantă, pentru că le va influenţa nişte decizii viitoare. Se vor bucura de sprijinul unei persoane dintr-un semn de apă (Rac, Scorpion, Peşti).

Balanţă

Balanţele au parte de multe bucurii mărunte şi neaşteptate: mici cadouri, invitaţii la diverse evenimente, excursii spontane, petreceri-surpriză, reduceri la produsele preferate. Toate acestea le vor reda sau le vor consolida buna dispoziţie şi le vor transforma într-o companie mai mult decât agreabilă pentru cei din jur, veselia lor va fi molipsitoare. Dragostea nu le va ocoli nici ea, dar aici nu mai e vorba de mărunţişuri.


 

Scorpion

Scorpionii vor fi prinşi cu multe afaceri de familie, chiar dacă ar prefera să nu-i sâcâie nimeni cu tot felul de probleme. Acum vor putea demonstra că sunt persoane de bază şi vor câştiga respectul familiei. La serviciu, există riscul unei greşeli majore, bazate pe o neatenţie sau pe ignorarea unei informaţii. Să aibă grijă, pentru că cineva aparent binevoitor abia aşteaptă să profite de orice greşeala de-a lor.    

Săgetător

Săgetătorii au posibilitatea să-şi depăşească limitele: vor întâlni oameni deosebiţi şi interesanţi, de a căror companie ar fi indicat să profite din plin. Experienţele pe care le vor avea, deşi se vor arăta sub forma unor distracţii, se vor dovedi mai mult decât atât, îi vor schimba, îi vor ajuta să evolueze şi să privească altfel viaţa. Stârnesc fără să vrea invidia unui prieten apropiat.

 

Capricorn

Capricornii pot să câştige mulţi bani în această perioadă şi toate energiile lor se vor canaliza în această direcţie. Astrele favorizează investiţiile şi speculaţiile financiare. Se vor bucura de susţinerea necondiţionată a partenerului de cuplu în tot ceea ce întreprind, chiar şi atunci când e vorba de hotărâri ce par riscante. Să aibă grijă să răsplătească acest devotament, pentru că există riscul ca partenerul de cuplu să se simtă cam neglijat.

Vărsător

Din păcate, calculele pe care şi le fac Vărsătorii în aceste zile au foarte puţine şanse să iasă aşa cum şi-ar dori ei, mai ales sub aspect sentimental. Vor evalua situaţia de mai multe ori şi tot nu le va ieşi socoteala. Nu e vorba de vreun incident nefericit, ci de grabă şi lipsa de profunzime. Preferă să meargă la ceea ce-şi imaginează ei că e sigur, decât să rişte o nouă abordare.

Peşti

Peştii vor fi destul de nervoşi în perioada următoare, vor simţi că nu pot să stea locului şi nu vor avea prea multă răbdare cu cei din jur. Revederea cu un amic vechi le va face bine, vor afla noutăţi şi se vor mai înveseli. Vor primi şi câteva cadouri modeste, dar oferite din suflet. Este recomandat să-şi consume energia negativă prin multă mişcare, pentru că şi sănătatea lor ar putea avea de suferit din cauza stării nervoase.Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de sâmbătă, 8 martie 2014

Actualitate

» CSU şi Gică Popescu în Malaxorul Presei
» Parteneriate româno-bulgare
» Roboţii, amanţii viitorului
» „Așa am impresia că trăiesc, că îmi fac datoria, doar așa, scriind“
» Ia te uită!
» Bursa generală a locurilor de muncă
» Festivalul-concurs „Mărţişoare folclorice“, la Stoina
» Opt muncitori, angajaţi la negru
» Craiova: Protest împotriva eutanasierii câinilor comunitari

Local

» Lumea copilăriei
» Furia apelor
» 8 Martie – Povestea femeilor de lângă noi
» Cartea de weekend
» „Povestea ta este povestea cartierului tău“
» Pe acorduri de chitară
» Vechi învăţături
» Personalitatea săptămânii
» Un an pentru realizarea exproprierilor pentru şoseaua de centură

Dolj

» „Parada mărţişoarelor“, în expoziţie

Gorj

» Elevii dintr-o clasă întreagă de a XII-a, lăsaţi corigenţi la matematică
» Încă o elevă dispărută de la domiciliu
» Medicii legişti nu ştiu cum a murit bărbatul devorat de animale
» Alunecare de teren la Bustuchin
» Victima de 58 de ani a unui viol este virgină
» Primarii, instruţi pentru organizarea alegerilor

Sport

» CN de juniori, seria 5
» Liga a IV-a Dolj
» Liga a III-a, seria 3
» Liga a II-a, seria 2
» Eşecuri pe linie pentru oltenii din C3
» Baschet (m): SCM-U Craiova – Concordia Chiajna, scor 111-57
» „Minerii“ nu se predau la Târgu Mureş
» Meci de play-off la Bistriţa
» FC Olt i-a pus gând rău Reşiţei
» Nae Tilihoi: Nici nu concep să nu câştigăm cu Satu Mare
» FCU vrea toate punctele cu Bihorul
» Un joc din patru în Polivalentă
» Craiovenii s-au impus la Turneul Campionilor
» Încă 92 de medalii!
» Sport la TV
» Fotbal – Dragoş Bon: Sunt mulţumit cu punctul obţinut
» Fotbal – Rezultatele înregistrate în Liga a II-a, seria 2
» Baschet (f) – Încă o înfrângere pentru SCM-CSS Craiova
» Fotbal – FC Universitatea Craiova – FC Bihor Oradea, scor 0-0, în Liga a II-a, seria 2

Magazin

» Casnicele, teoretic bogate
» Horoscop
» Mark Wahlberg, sacrificii de dragul artei
» Kevin Costner, premiat pentru întreaga carieră
» Katie Holmes, la cratiţă
» “Closer to the moon”, în premieră la Craiova

Top