5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Aveţi o sumă ceva mai mare la dispoziţie şi vă gândiţi dacă e momentul bun pentru o investiţie majoră. Dacă ştiţi că toate plăţile curente sunt la zi şi nu aveţi nici un dezechilibru în buget, e momentul ideal să investiţi o sumă mai mare de bani într-o direcţie atât de importantă. Dar înainte vorbiţi şi cu partenerul de viaţă sau cu un expert financiar, pentru că sfaturile care vin de la alţii privesc lucrurile dintr-o altă perspectivă decât dumneavoastră.

Taur
Veştile care sosesc de departe vă îngrijorează, vă pun pe gânduri sau vă fac să pierdeţi încrederea că planurile pe care vi le-aţi făcut înainte mai au sorţi de izbândă. Nici călătoriile nu sunt de bun augur astăzi, încât ar fi bine chiar să le amânaţi pe altădată. Ceva nu funcţionează conform planurilor, poate traficul e motiv de stres, poate maşina vă creează probleme sau ceea ce ar fi trebuit să vă aştepte la destinaţie lasă mult de dorit.
   
Gemeni
Nedreptate există oriunde în această lume, ca atare nu vă gândiţi că succesul se ridică pe insuccesul altuia, pentru că aşa e viaţa. Bucuraţi-vă de şansă, nu se ştie de câte ori vi se oferă, fără să vă tot comparaţi cu cei mai puţin norocoşi. Contează doar ocazia care vi se oferă, deci faceţi un pas în faţă şi profitaţi de auspiciile excelente ale acestei zile.

Rac
Aveţi o presimţire sumbră cu privire la adevăratul caracter al persoanei de lângă dumneavoastră. Influenţabil cum sunteţi, sunteţi gata să-i cădeţi în capcană, pentru că se pricepe să umble la coarda sensibilă şi să vă convingă, dar totuşi intuiţia rămâne alertă. Simţiţi că ceva e în neregulă cu felul său de a fi şi, mai devreme sau mai târziu, veţi înţelege cine este şi ce intenţii are.
   
Leu
Iubirea şi tot ce e legat de ea deţin azi rolul principal în viaţă. Aici se derulează cele mai frumoase şi mai palpitante episoade, la care participaţi cu inima deschisă. Se poate vorbi de o zi fericită, în care sunteţi înconjurat numai de semne de afecţiune, de prietenie, de simpatie. Dacă nu există cineva drag încă în inimă, fiţi atent la oamenii care apar în cale, pentru că şansa de a cunoaşte pe cineva interesant e mai mare ca oricând!
    
Fecioară
O vorbă aruncată vă răneşte profund, dar, înainte de a-l cataloga cel mai mare duşman pe cel care v-a spus-o verde-n faţă, mai bine v-aţi gândi la mesajul pe care vi-l transmite. Deşi nu sună chiar aşa cum v-ar plăcea, chiar dacă are la bază o critică sau o mustrare, chibzuiţi asupra cuvintelor sale, pentru că s-ar putea să aibă dreptate.

Balanţă
Vă preocupă mult starea de sănătate ale celor mai în vârstă din familie. Un părinte sau un bunic nu se simte prea bine de la o vreme şi încercaţi să-i fiţi alături. Sunteţi pregătit să vă asumaţi sarcini pentru binele lui, chiar de-ar fi să vă sacrificaţi complet programul doar pentru a-l îngriji. E modul dumneavoastră de a-i arăta cât de mult apreciaţi grija pe care şi el v-a oferit-o cândva. Ba chiar vă simţiţi mai bine că vedeţi un zâmbet de mulţumire pe chipul său.

Scorpion
Informaţia greşită pe care v-o trimite cu rea intenţie un colaborator care nu merită încredere vă poate trimite pe o pistă falsă, cu riscul de a consuma inutil timp şi energie pentru ceva ce nu va ajunge acolo unde speraţi, aflaţi din mai multe surse încotro vă îndreptaţi sau pe ce vă bazaţi, pentru că aţi putea fi indus în eroare şi veţi regreta mai apoi că nu aţi fost mai atent la avertismente.

Săgetător
Afacerile merg bine, bugetul prinde contur şi aveţi curajul să vă faceţi planuri măreţe cu banii. Găsiţi clienţi buni pentru ceea ce aveţi de oferit sau nimeriţi într-un mediu unde puteţi întâlni şi atrage un posibil investitor sau asociat alături de care situaţia materială va cunoaşte o ameliorare. Succesul financiar vă este azi la îndemână, pentru că ştiţi să vă puneţi bine în lumină şi să vă scoateţi în evidenţă talentele şi calităţile.
 
Capricorn
Este o zi de succes în care toate ar trebui să vă meargă ca pe roate! Aveţi şansa de a colabora cu oameni deosebiţi, de a fi primit sub aripa protectoare a unei persoane importante sau de a învăţa o mulţime de lucruri interesante ce vor avea un rol major de acum înainte în viaţă, mai ales în plan profesional. Vi se umple inima de o pasiune nouă, sunteţi entuziasmat, plin de energie, dornic să ajungeţi cât mai repede la ţelul pe care vi l-aţi propus.
    
Vărsător
Plecaţi la drum plin de elan, dornic să rezolvaţi dintr-un foc toate sarcinile pe care le aveţi în plan. Vă place să fiţi toată ziua pe drumuri, pentru ca toate dorinţele să se împlinească, iar la întoarcere veţi putea spune foarte mulţumit că v-aţi îndeplinit cu succes misiunea. Nu vi se pare obositor când mai schimbaţi un pic decorul şi preocupările.
 
Peşti
Puteţi fi azi motorul principal al unui proiect de proporţii, la care vor adera şi alţii cu entuziasm. Totul depinde de cum luaţi startul, de aceea trebuie să fiţi convingător, energic, apelând la toate argumentele pe care le aveţi pentru a demonstra şi celor din jur că merită să vi se alăture.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS