10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024

Horoscop

Berbec
Situaţia bugetului este suficient de bună încât să vă permiteţi să ieşiţi la cumpărături. N-ar fi exclus ca datorită sprijinului unui prieten să câştigaţi o sumă de bani. Veţi afla o veste care vă va produce o emoţie puternică, dar în scurt timp veţi constata că nu vă influenţează într-o prea mare măsură. Inspiraţia vă permite să faceţi faţă unor activităţi mai deosebite. Relaţiile cu prietenii intimi riscă să fie tensionate. Încercaţi să nu vă grăbiţi să-i judecaţi.

Taur
Ziua de astăzi nu va fi nemaipomenită. Nu prea sunteţi în apele dumneavoastră şi asta vă împiedică să rezolvaţi ceea ce v-aţi propus. Activităţile gospodăreşti par a nu se mai termina şi asta vă accentuează starea de iritare. O şuetă cu prietenii v-ar putea ajuta să vedeţi lucrurile şi din altă perspectivă. La serviciu vor fi multe de făcut, dar veţi fi eficient şi veţi finaliza totul în timp util.  

Gemeni
Vi s-au pregătit nişte bani sau poate un cadou. Relaţia cu persoana iubită are şanse de a se îmbunătăţi, cu condiţia să nu daţi curs impulsivităţii verbale. La serviciu veţi avea parte de o lucrare mai dificilă, pe care aţi putea să o finalizaţi cu bine. În general, relaţia cu străinătatea vă va avantaja în această perioadă, indiferent că este vorba de afaceri sau divertisment. Profitaţi de acest moment ca să vă îmbunătăţiţi relaţiile cu prietenii.
 
Rac
Sunteţi cu gândurile foarte împrăştiate, aşa încât nu este o zi favorabilă pentru a lua decizii sau pentru a rezolva problemele delicate. Pe cât posibil, evitaţi să plecaţi în vreo călătorie, căci aţi putea avea o surpriză, nu legată de actele de călătorie. Partenerul de viaţă va avea o realizare fie în ceea ce priveşte un acord, o aprobare, un examen sau poate va câştiga o sumă de bani.

Leu
Este foarte posibil să cunoaşteţi pe cineva care vă va fi de un real folos în viitorul apropiat. În discuţiile pe care le veţi avea, fiţi atent la tot ce spuneţi, căci există riscul de a face o gafă. Hărnicia de care daţi dovadă nu va trece neobservată. La serviciu va fi mult de muncă, dar veţi avea rezultate bune, aşa încât efortul nu vă va obosi. Activităţile intelectuale vor fi prioritare. Veţi avea ocazia să vă expuneţi ideile fără grijă.

Fecioară
Veţi afla tot felul de noutăţi, iar hotărârile pe care le veţi lua vor fi cu totul neaşteptate pentru cei din jur. Dorinţa de schimbare se va concretiza într-o oarecare măsură, ceea ce vă va entuziasma în mod deosebit. De asemenea, este posibil ca o lucrare pe care aţi început-o de mai mult timp să poată fi încheiată, ceea ce vă va aduce aprecieri din partea colegilor şi chiar şi a şefilor. Evitaţi să deveniţi categoric.     

Balanţă
Veţi primi multe oferte, pe care aţi face bine să le studiaţi cât se poate de atent. La serviciu vi se vor face complimente pe care nu este cazul să le credeţi în totalitate. O persoană plină de farmec este impresionată de personalitatea dumneavoastră. Încercaţi să daţi dovadă de modestie. În timpul liber aţi putea practica un sport sau pur şi simplu aţi putea schimba câteva idei cu prietenii. Vă gândiţi să vă schimbaţi domiciliul. O afacere interesantă vi se prezintă astăzi.

Scorpion
Dări de seamă, decizii şi nu în ultimul rând călătorii de studii, toate vă vor da de furcă. Mintea vă este plină de idei, dar, contrar obiceiului, este cam împrăştiată, aşa că este cazul să fiţi prudent în luarea deciziilor. Aveţi multe de făcut prin casă, dar cum nimic nu este urgent, aţi putea lăsa lucrurile aşa cum sunt şi să ieşiţi câteva ore la plimbare.

Săgetător
Este posibil să aveţi unele neînţelegeri cu partenerul de viaţă sau cu cel de afaceri pe teme financiare. Vă bate gândul să mai schimbaţi câte ceva în viaţă. Pe de altă parte, firea dumneavoastră vă îndeamnă spre prudenţă şi aţi face bine să ţineţi cont şi de asta. Sfatul unei persoane mai în vârstă v-ar putea fi de folos. Fiţi mai diplomat cu cei din familie. Dacă deveniţi intransigent, cei dragi se vor revolta.
 
Capricorn
Aveţi de purtat unele discuţii cu rudele, iar şansa vă va surâde. Din punct de vedere sentimental, aţi putea avea o surpriză căreia vă veţi adapta chiar mai repede decât v-aţi putea închipui. La serviciu veţi avea un dialog cu colaboratorii, care se va încheia într-un mod care vă avantajează. O rudă ar putea pleca într-o călătorie. Constataţi că aveţi multe lucruri în comun cu persoana alături de care construiţi o relaţie.

Vărsător
Deşi vă concentraţi puţin mai greu, ideile nu vă lipsesc. Intenţionaţi să vă îmbunătăţiţi imaginea publică şi bine faceţi, căci evenimentele vă vor aduce în centrul atenţiei grupului, în care vă petreceţi timpul liber. Câte ceva trebuie făcut şi prin gospodărie. În relaţia cu părinţii lucrurile evoluează bine. Dacă doriţi să puneţi la punct chestiuni de interes comun, ziua aceasta v-ar putea aduce realizări.

Peşti
Totul este să nu vă grăbiţi. În cazul în care vă doriţi de mai mult timp să faceţi o schimbare în plan profesional, oportunităţile nu se vor lăsa prea mult aşteptate. Cineva mai puţin cunoscut încearcă să vă obstrucţioneze inițiativele, dar îi veţi veni de hac în cel mai scurt timp. În ceea ce priveşte relaţia sentimentală, aceasta este suficient de bună pentru a compensa neplăcerile cotidiene.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS