17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Sunteţi concentrat la ceea ce aveţi de făcut, pentru că lucraţi cu date şi cifre concrete, pe care nu trebuie să le greşiţi. Trebuie să efectuaţi calcule peste calcule, planificaţi totul în cele mai mici detalii, munciţi mult, dar măcar veţi fi mulţumit de rezultatele la care ajungeţi până la finalul zilei. Dacă apar şi bani în urma acestui efort, nu puteţi fi decât fericit, dar oboseala se acumulează.

 
  Taur
Nu puteţi lua azi decizii obiective, pentru că sunteţi puternic influenţat de stimulii afectivi din jur. Inima vibrează imediat la tot ce auziţi, de aceea ar fi bine să nu declaraţi azi nimic definitiv, pentru că mâine, aflat în altă dispoziţie, veţi simţi că vreţi altceva. Faceţi puţină ordine prin sentimentele dumneavoastră, pentru că nu sunt deloc coerente: acum simţiţi una, peste o clipă deja v-aţi schimbat atitudinea.

 
  Gemeni
Sunteţi blocat într-o zonă în care nimic nu se mai urneşte. Timpul parcă stă în loc şi nu mai puteţi ajunge, conform planurilor iniţiale, la capăt aşa cum aţi programat. Azi aveţi parte de tot felul de probe legate de timp: aşteptare, răbdare, amânări, întârzieri, deci luaţi-vă o rezervă bună de timp înaintea tuturor iniţiativelor. Nimic nu va ieşi conform planificării, ci va fi mereu vorba de altă oră.

 
  Rac
Fiţi extrem de atent în situaţiile cu factor mare de risc, deoarece tot ce stricaţi acum este iremediabil pierdut. Vi se poate închide brusc uşa în nas şi ceea ce credeaţi că va deveni realitate alunecă, de fapt, spre eşec, fără să vi se mai acorde a doua şansă. De aceea trebuie să fiţi ferm convins că decizia pe care o luaţi azi e definitivă.

  Leu
Ieşiţi dintr-o situaţie nedorită doar cu un dram de curaj şi ambiţie, dar şi cu ajutorul unei persoane cu influenţă. Dacă aveţi la cine să apelaţi, nu fiţi orgolios şi cereţi ajutorul, pentru că va fi alături de dumneavoastră cu adevărat. Se poate vorbi azi de intervenţii la nivel înalt, de pile şi relaţii, de un telefon dat de o persoană cu funcţie, dar uneori este nevoie şi de ele pentru a depăşi momentele critice. Important e să aveţi la cine să cereţi ajutor!

  Fecioară
Aveţi o satisfacţie interioară cu totul deosebită, ce vi se citeşte pe chip, dar, deocamdată, nu simţiţi nevoia să o faceţi publică. Este o bucurie personală şi consideraţi că dacă o împărtăşiţi şi altora se duce ceva din forţa sa de impact. Mai bine mai aşteptaţi câteva zile, până vă obişnuiţi cu evenimentele care vă fac să vă simţiţi atât de bine, iar după ce ieşiţi de sub influenţa primelor senzaţii, puteţi să povestiţi ce v-a bucurat.

  Balanţă
Aveţi multe de făcut azi, trageţi tare pentru a termina o listă întreagă de sarcini, dar sunteţi motivat să vă duceţi munca la capăt, în ciuda obstacolelor. Amânările şi refuzurile sunt la ordinea zilei, dar nu vă vor opri din avânt. Vă adunaţi forţele şi vă impuneţi să mergeţi mai departe indiferent cât de greu ar fi. Aşteptaţi-vă la tot felul de întârzieri în iniţiativele proprii, fiind nevoit să insistaţi mai mult pentru acţiuni pe care le ştiţi pe dinafară.

 Scorpion
Norocul poate apărea şi în cele mai neaşteptate împrejurări, deci nu priviţi unele situaţii cu lehamite, ca şi cum ar fi nesemnificative, pentru că şi de aici se poate ivi şansa. Într-un loc prin care aţi trecut de o mie de ori şi unde nu se întâmpla nimic deosebit se pot petrece azi evenimente speciale, ca atare nu fiţi niciodată sigur că banalul rămâne banal până la capăt. Şi rutina are surprize de oferit!

 Săgetător
Plecaţi la drum chiar dacă nu par să fie călătorii foarte importante. Sunt deplasări minore, pe distanţe scurte, care vor oferi motive de bucurie şi relaxare. La tot pasul vă mai întâlniţi cu câte o cunoştinţă şi staţi de vorbă. Va trebui să vă organizaţi bine timpul disponibil, pentru că ori este un drum dus-întors, într-un interval foarte scurt, ori trebuie să ajungeţi la două destinaţii pe parcursul aceleiaşi zile.

  Capricorn
Vă întâlniţi cu multă lume, cunoştinţe şi prieteni, şi cu fiecare aveţi ceva de discutat, chiar dacă nu sunt subiecte importante sau la ordinea zilei. Chiar şi din conversaţii banale puteţi extrage o informaţie utilă pentru activităţile cotidiene. Nu vă preocupă problemele dificile sau foarte importante, ci sunteţi interesat de mărunţişuri.

  Vărsător
Sunteţi foarte aproape de un scop pentru care aţi depus mari eforturi până acum, dar încă aveţi de trecut prin câteva încercări. Răbdarea şi rezistenţa vă sunt testate, dar se ştie că, atunci când aveţi un ţel de atins, daţi dovadă de imense resurse de energie şi de tenacitate. Vă daţi la o parte inamicii cu curaj şi vă opuneţi părerilor adverse, chiar de-ar fi să vă faceţi alţi duşmani.

  Peşti
Visaţi frumos când vine vorba de dragoste, dar aveţi motive. Cineva v-a zâmbit sau aţi primit un semn subtil că a pus ochii pe dumneavoastră şi, de la un banal semn de simpatie, faceţi scenarii frumoase despre amoruri pasionale. Fiţi realist totuşi, nu vă lăsaţi furat de iluzii, ci, dacă tot aţi remarcat pe cineva atrăgător prin preajmă, apropiaţi-vă şi transformaţi simpla atracţie într-o iubire.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS