5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

HOROSCOP

Berbec

Vă comportaţi foarte ciudat: când sunteţi tăcut şi excesiv de prudent în toate, când deveniţi expansiv, agresiv şi pus pe harţă cu oricine. Vă este greu să vă păstraţi calmul pe parcursul zilei, de aceea veţi răbufni în cele mai nepotrivite momente. Atunci când ar trebui să fiţi cumpătat şi precaut, vă aruncaţi pur şi simplu în mijlocul evenimentelor, tulburând apele, iar când ar trebui să luptaţi pentru reuşită, vă retrageţi în banca dumneavoastră.

Taur

Când partenerul vă priveşte cu asemenea adoraţie, e şi normal să aveţi succes în toate. Dragostea poate fi un stimulent excelent de a ţinti spre scopuri şi mai înalte, deoarece, dacă el vă împinge de la spate, vă laudă sau are aşteptări mari de la dumneavoastră, nu vreţi să-l dezamăgiţi şi faceţi tot posibilul să meritaţi încrederea pe care v-o acordă. De dragul lui, sunteţi capabil de un succes de proporţii, ce-l va face fericit pe omul care vă iubeşte cel mai mult pe lume!

Gemeni

Banii de care dispuneţi vor lua o direcţie plăcută: cheltuieli pentru înfrumuseţarea vieţii dumneavoastră personale. Ieşiţi la cumpărături cu cei dragi pentru a alege mobilă nouă sau pentru a vă înnoi garderoba, aşa că nu vă întoarceţi acasă decât cu o mulţime de cumpărături pe placul dumneavoastră şi al celor din familie, de care vă veţi bucura cu toţii, într-un fel sau altul. Chiar dacă v-aţi luat ceva doar pentru dumneavoastră, ceilalţi sunt mulţumiţi să vă vadă fericit.

Rac

Conflictul dintre generaţii se poate declanşa la cel mai mic fleac. Nepoţii au tendinţa de a-şi ignora bunicii, profesorii – de a-şi chinui elevii, copiii – de a-şi scoate din sărite părinţii, dar toate aceste animozităţi pornesc de la incapacitatea celor două tabere de a se înţelege. Cel tânăr nu suportă mentalitatea învechită a bătrânilor, iar maturii au uitat că au fost şi ei la fel cândva.

Leu

Vă simţiţi excelent mai ales în compania oamenilor banali, comuni, anonimi. Printre ei, vă simţiţi special, important, strălucitor, cu un cap deasupra. Dacă vreţi să vă comparaţi valoarea cu a altora, nu vă uitaţi la cei aflaţi mai jos decât dumneavoastră, ci la cei mai buni, mai bine pregătiţi, mai puternici. Dacă vreţi să vă simţiţi bine în pielea dumneavoastră, nu vă comparaţi nici cu cei modeşti, nici cu cei mult mai tineri, ci cu cei de acelaşi calibru. Doar aşa veţi descoperi la ce nivel vă aflaţi în competiţie!

Fecioară

Nu vă simţiţi deloc sigur pe poziţie, fiecare nouă informaţie care vă ajunge la ureche vă derutează şi mai mult, ori pentru că ştiţi deja prea multe şi încep să se bată toate cap în cap, ori pentru că vă subestimaţi cunoştinţele şi sunteţi supărat pe dumneavoastră că nu ştiţi nimic. Dacă participaţi la o întrevedere profesională de care depinde reputaţia sau poziţia dumneavoastră, nu sunteţi în cea mai bună formă pentru că aveţi senzaţia că alţii sunt mult mai buni.

Balanţă

Nu vă lăsaţi până nu duceţi la capăt activitatea pe care aţi început-o la serviciu. De fapt, nu mai aveţi nimic de câştigat de pe urma ei şi ar fi mai bine să vă eliberaţi de această sarcină, pentru a începe ceva nou, mult mai interesant, dar până la a deschide un nou capitol, mai aveţi totuşi de muncit la ceea ce se sfârşeşte acum. Cu un ultim efort, poate unul mai mare decât puteţi duce, veţi pune punct aici şi vă veţi elibera de stresul ultimelor zile obositoare.

Scorpion

Nu vă puteţi adapta într-un mediu aglomerat, în care fiecare comunică în felul său. Deşi depuneţi eforturi să vă faceţi înţeles, mereu aveţi impresia că sunteţi marginalizat, nevăzut, neauzit, ca şi cum ceilalţi nu v-ar accepta în cercul lor. Nu trebuie să puneţi la suflet, nu sunteţi dumneavoastră vinovat că nu sunteţi primit, ci ei, că nu pot înţelege că mai există şi alt gen de oameni decât cei cu care s-au obişnuit. Cu siguranţă, dumneavoastră sunteţi cu totul aparte!

Săgetător

Vă aflaţi într-un loc în care nu vă simţiţi deloc pe teren sigur. Aveţi dubii referitor la credibilitatea şi bunele intenţii ale celorlalţi, iar intuiţia vă atrage atenţia că unii apelează la linguşeli şi făţărnicie pentru a vă cuceri, pentru a vi se băga pe sub piele, ca, mai apoi, să profite de încrederea dumneavoastră. Nu vă lăsaţi păcălit de vorbe mieroase sau laude exagerate, pentru că acela care vă ridică în slăvi încearcă să vă manipuleze umblând la coarda dumneavoastră sensibilă: orgoliul!

Capricorn

Toate par să meargă de-a-ndoaselea, ca şi cum tot ce încercaţi să faceţi nu vă ajută cu nimic, dimpotrivă, parcă vă tăiaţi singur craca de sub picioare. E ca şi cum v-aţi pune energia în avantajul altora, fără să aveţi nimic de câştigat de pe urma muncii dumneavoastră. Dacă puteţi accepta poziţia de slujitor care nu aşteaptă nimic în schimb, rezultatele pot fi bune, dar dacă e vorba de interesul propriu, nu vă aşteptaţi la profituri prea bune. Vă simţiţi mic şi neputincios.

Vărsător

Parcă nu vă mai înţelegeţi cu nimeni, mai ales cu colegii de serviciu, cu fraţii, cu copiii dumneavoastră, cu vecinii. Dialogul este tensionat, la tot ce spuneţi nu primiţi decât replici agresive, cinice, arogante. Nu meritaţi asemenea atitudine din partea unora mai tineri, aşa că veţi răbufni. Totuşi, nu turnaţi gaz pe foc fără motiv, dacă vedeţi că interlocutorii dumneavoastră sunt prea irascibili.

Peşti

Sunteţi un exemplu de implicare în toate acţiunile care apar astăzi în program. Fie că dumneavoastră le începeţi, fie că doar îi urmaţi pe alţii cu autoritate, aveţi atâta chef de muncă, încât sunteţi capabil de reuşite excelente şi imediate. Aveţi de ce să fiţi mândru de dumneavoastră, pentru că tot ce vă propuneţi are mari şanse de materializare mai repede decât v-aţi aşteptat. Aveţi nevoie doar de încurajări din partea celor care ţin la dumneavoastră şi de o motivaţie pentru care să luptaţi până la capăt.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS