17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinRochiile, vedetele sezonului

Rochiile, vedetele sezonului

Simboluri ale verii, rochiţele rămân şi în această perioadă a anului în lumina reflectoarelor.

Designerii au hotărât tendinţele şi pentru cel mai călduros anotimp al anului. După îndelungi discuţii şi deliberări, s-a stabilit: vedetele rămân tot rochiile, într-o varietate foarte mare de nuanţe, modele şi imprimeuri aplicate, unele dintre ele având chiar şi mici bijuterii accesorizate, de genul celor cu cristale Swarovski. Noutatea este adusă de rochiile tip baby-doll şi de cele asimetrice, largi sau cu bretele.

Volanele şi dungile rămân la modă

Dacă vă gândeaţi că aţi scăpat de volanele ce v-au însoţit
de-a lungul primăverii, trebuie să ştiţi că ele se înscriu încă în tendinţe, mai ales dacă sunt confecţionate din materiale imprimate cu motive florale sau geometrice. Cromatica variază şi ea de la alb la negru, până la maro. Aşa că le vom întâlni fie ataşate la baza rochiei, fie făcând casă bună cu bretelele sau în dreptul colierului. Designerii s-au gândit şi la accesoriile pentru o combinaţie reuşită, menită să cucerească şi să încânte. Recomandarea lor vizează curele groase, mate sau lucioase. În schimb, bijuteriile sofisticate sau colierele lungi nu sunt deloc potrivite, căci volănaşele sunt suficient de grăitoare şi vă întregesc look-ul fără a fi nevoie de artificii suplimentare. Nici dungile nu au dispărut de pe scena modei. Ele pot fi orizontale, verticale sau oblice. Totul este permis, spun designerii, atâta timp cât păstrează motivul cromatic bicolor. Cu bretele sau cu mânecuţă, rochiile în dungi alb-negre preferă croiala pe corp, elegantă, tip office sau de seară. O astfel de rochie se poate accesoriza foarte bine cu o curea lată, neagră sau albă. De asemenea, pentru a întregi look-ul dorit, puteţi asorta mărgele albe sau negre, potrivind în acest fel stilul dumneavoastră cu ocazia pentru care vă îmbrăcaţi.

Rochiţe albe, rochiţe fără bretele

Din materiale textile mulate, rochiile-tub sunt la modă în această vară. Sunt foarte comode şi sexy. În plus, fie că sunt croite pe talie sau sunt largi, rochiile-tub se potrivesc oricărui stil şi tip de siluetă. Se pot accesoriza cu cingătoare late sau cu gablonzuri voluminoase şi cu genţi încăpătoare. Şi rochiile lungi vin să concureze suratele lor, căci ce farmec deosebit capătă o doamnă atunci când îmbracă o astfel de piesă de vestimentaţie. Rochiile lungi reuşesc să scoată în evidenţă formele trupului, deşi aparent acoperă o mare parte a acestuia. Motivele florale sunt foarte apreciate şi atunci când vine vorba de acest tip de rochie, care a trecut cu uşurinţă de la statutul de rochie de plajă, la cel de ţinută trendy, plină de feminitate. Adeptele acestei ţinute pot opta pentru modele cu bretele sau fără, cu mânecă scurtă sau midi, toate înscrise în tendinţe. Şi dacă imprimeurile florale, dungile nu vă sunt pe plac, puteţi opta, fără teama de a nu vă înscrie în tendinţe, pentru rochia simplă albă. Feminitatea şi inocenţa sunt atributele pe care vi le oferă o astfel de rochie. Foarte potrivite sunt broderiile, dar şi volanele, care transformă rochiţa albă într-un simbol al frumuseţii şi graţiei. Şi dacă v-aţi hotărât să o purtaţi, nu uitaţi să asortaţi o pereche de sandale cu toc, de preferabil decupate în faţă. Cât despre accesorii, gama lor este variată, iar orice culoare aţi alege, va face casă bună cu irezistibila rochiţă albă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS