5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

HOROSCOP

 Berbec
Azi este o zi cam tristă în care toate merg de-a-ndoaselea, atât în relaţia cu partenerul, cât şi în plan financiar. Nu vă înţelegeţi cu partenerul, care creează o atmosferă apăsătoare cu criticile sau văicărelile sale.

 Taur
Partenerul vă este alături trup şi suflet, vă oferă sfaturi folositoare sau vrea să vă sprijine în orice demers în care aţi avea nevoie de prezenţa sa.

 Gemeni
Oboseala se adună pe parcursul zilei pentru că vă revin tot felul de sarcini dificile pe care trebuie să le duceţi cu bine la capăt. Aveţi noroc cu ajutorul unor colegi care sunt şi ei în aceeaşi barcă şi, prin colaborarea directă, puteţi găsi soluţii.

 Rac
Faceţi planuri de viitor alături de familie, care necesită bani mulţi. Înainte de a decide ce să cumpăraţi, trebuie să discutaţi cu cei dragi dacă vă puteţi permite un lung şir de rate sau de datorii ori dacă este momentul unor astfel de investiţii.

 Leu
O zi mai amuzantă şi mai libertină nu aţi mai avut de mult, vă distraţi, intraţi în contact cu persoane tinere, puse pe glume, şi atmosfera este destinsă şi veselă oriunde v-aţi afla.

 Fecioară
Sumele pe care le aveţi la dispoziţie sau pe care le strângeţi au ca scop nişte investiţii de familie, la care contribuie şi ceilalţi ai casei. Poate vă tentează să faceţi un credit prin care să vă amenajaţi locuinţa sau să cumpăraţi ceva scump.

 Balanţă
Aţi ajuns la finalul unei acţiuni de lungă durată, la care v-aţi adus contribuţia pe termen lung: un credit de câţiva ani, o situaţie ce durează deja de mult timp, o funcţie pe care aţi ocupat-o până acum.

 Scorpion
V-aţi certat cândva cu un coleg şi nu aţi căzut la pace, dar acum reîncepeţi discuţia de odinioară şi găsiţi un teren comun de pe care se poate discuta fără nervi.
 
Săgetător

Persoana dragă nu este alături de dumneavoastră şi-i duceţi dorul. Ţineţi legătura de la distanţă şi faceţi tot posibilul să păstraţi focul iubirii viu chiar dacă azi, cel puţin, nu puteţi fi împreună.

 Capricorn
Nu sunteţi în apele dumneavoastră şi nu se prea poate comunica uşor cu dumneavoastră. Mai retras, mai timid, mai închis în sine, nu vreţi să spuneţi nimănui ce se petrece cu dumneavoastră.

 Vărsător
Prietenul la nevoie se cunoaşte, deci ajunge să vi se ceară sfatul sau părerea şi deja oferiţi celuilalt o idee salvatoare. Din dialog se nasc idei originale, rezolvări rapide la problemele actuale, deci exprimaţi-vă ideile cu încredere.

 Peşti
Nu mai vedeţi în jur decât iubire, vă dedicaţi timpul, gândurile, energia celui drag. Pentru unii, poate fi momentul deciziei de a întemeia o familie, deci se pot auzi clopote de nuntă sau veşti legate de viitoare naşteri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS