10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Scurte stiri

Prezervative „la moda“


O colectie impresionanta de prezervative, sub forma unor accesorii pentru moda vestimentara, a fost prezentata in cadrul Conferintei Internationale SIDA din Toronto. Dupa cum informeaza site-ul Reuters.com, articolele realizate din prezervative au atras, deopotriva, atentia oamenilor de afaceri, a adolescentilor timizi si a bunicilor din Africa.


„Este nevoie ca prezervativele sa fie demitizate in intreaga lume, mai ales in Africa“, a declarat Franck DeRose, director executiv al Proiectului Prezervativ.


Potrivit sursei citate, aproape 400.000 de prezervative au fost folosite pentru crearea unor brose, ace si a altor accesorii, obiectele fiind prezentate in expozitii din India, Thailanda, Senegal si Burkina Faso.


Un penis in plus


Un om de afaceri din India, care s-a nascut cu doua penisuri, vrea sa scape de unul dintre ele prin intermediul unei interventii chirurgicale. Dupa cum informeaza site-ul Reuters.com, barbatul, de 24 de ani, din statul Uttar Pradesh, a luat aceasta decizie motivând ca vrea sa se casatoreasca si sa traiasca o viata normala. El a fost internat, la sfârsitul saptamânii trecute, la un spital din New Delhi. Medicii sustin ca indianul, care sufera de un sindrom numit „diphallus“, are doua penisuri perfect functionale.


„Nu am gasit in nici o carte de medicina un astfel de caz. In cele mai intâlnite forme de diphallus, unul dintre organe este dezvoltat rudimentar“, se arata in declaratia unui chirurg de la spitalul din New Delhi.


Potrivit sursei citate, pâna in prezent au fost raportate aproximativ 100 de cazuri de diphallus, la nivel mondial, procentul de aparitie fiind de unu la 5,5 milioane de barbati.


Mumia revine in Insulele Canare


Oficialii unui muzeu din Madrid planuiesc sa readuca o mumie, veche de 200 de ani, inapoi in Insulele Canare. Dupa cum informeaza site-ul Reuters.com, aceasta actiune va avea loc pe fondul tendintei, la nivel international, ca ramasitele umane mumificate sa fie predate tarilor de origine.


Rafael Gonzalez, reprezentant al Muzeului Naturii si Omului din Tenerife, a precizat ca Muzeul de Antropologie din Madrid va returna mumia unui membru al populatiei aborigene Guanche in Insulele Canare. Aceasta a fost adusa in Spania in secolul al XVIII-lea. Potrivit sursei citate, transferul a fost aprobat deja de parlamentul spaniol.


„Ne dorim ca ramasitele mumificate ale indigenilor din aceasta regiune sa ajunga acasa. Nu ne intereseaza artefactele, ci oamenii care le-au creat“, a declarat Gonzalez.


Sharon Osbourne pregateste o noua emisiune


Sharon Osbourne a inceput sa „recruteze“ concurenti pentru noul sau spectacol, difuzat in Marea Britanie, unde acestia vor fi ajutati de vedeta sa-si gaseasca perechea potrivita.


Dupa cum informeaza site-ul Yahoo!News, actrita, cunoscuta pentru reality show-ul „The Osbournes“, este atât de nerabdatoare sa apara pe micul ecran cu noua emisiune incât a renuntat la rolul de judecator in programul „X Factor“.


Potrivit sursei citate, un apropiat al actritei a declarat: „Sharon cauta oameni care sa agreeze spectacolele de divertisment. Oricine isi doreste sa cunoasca persoane noi sau sa se indragosteasca nu trebuie decât sa trimita un e-mail pe adresa emisiunii sale“.


Christopher Walken primeste un rol in „Hairspray“


Christopher Walken a semnat un contract pentru a juca in muzicalul „Hairspray“, reecranizare dupa filmul cu acelasi nume, din 1988.


Potrivit site-ului Femalefirst.co.uk, starul din „Stepford Wives“ il va inlocui pe Jim Broadbent, interpretând rolul lui Wilbur Turnblad. Printre vedetele care vor mai aparea in aceasta pelicula se numara John Travolta, Queen Latifah, Michelle Pfeiffer si James Marsden. Filmarile vor incepe luna viitoare, in Toronto.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS