17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinIlie Nastase, locul VI in topul Don Juanilor

Ilie Nastase, locul VI in topul Don Juanilor

Legendarul nostru campion la tenis, Ilie Nastase, a fost inclus de revista americana Maxim intr-un clasament mondial al Don Juanilor inca in viata, prin al caror pat s-au perindat mii de femei.


Prestigioasa publicatie americana a intocmit o lista inedita despre Don Juanii contemporani care au facut mii de victime printre doamne. Acest clasament este relativ, pentru ca nu exista dovezi concrete. Surprinzator, pe primul loc nu este un barbat frumos, celebru si cu bani, ci un portar de hotel. Umberto Billo, portarul unui hotel exclusivist din Venetia, sustine ca prin patul sau s-au perindat pâna acum 8.000 de femei. Chiar si seful sau este uimit de performantele lui Umberto: „Uneori, era atât de epuizat, incât nu putea sa duca nici valizele clientilor“. Din câte se pare, in unele cazuri, Umberto Billo a trebuit sa satisfaca patru turiste intr-o singura seara.


Ilie Nastase – un playboy in lumea tenisului


Locul doi in clasament este ocupat de Charlie Sheen, prin al carui pat s-au perindat „numai“ 5.000 de femei. Medalie de bronz pentru Gene Simmons, „demonul“ sau mai bine „vocea“ de la formatia rock Kiss, care are la activ 4.600 de femei. Locul patru in clasament este ocupat de Julio Iglesias, care are la activ 3.000 de femei. Tot 3.000 de femei numara in palmares solistul Engelbert Humperdinck, ai carui ochi albastri au facut victime printre multe reprezentante ale sexului frumos. Pe locul sase il regasim pe legendarul tenisman Ilie Nastase (foto), care e in stare sa jure ca a avut aventuri cu 2.500 de femei. Desi intr-un interviu recent a marturisit ca, de fapt, fata de cifra pe care i-o comunicase sotiei Amalia in ceea ce priveste numarul de femei din viata lui (400-500), numarul este mai mare, cam de 1.000, Maxim il crediteaza drept unul dintre cei mai mari playboy ai tenisului mondial, cu 2.500 de cuceriri. Astazi, Nastase este un barbat la casa lui. Amalia si Ilie reprezinta un cuplu de peste un deceniu. In septembrie, Amalia va aduce pe lume al cincilea copil al lui Ilie, al doilea al cuplului, dupa Alesia, care va implini anul acesta trei ani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS