11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Scurte stiri

Cearta pentru un cadavru cu dinti de aur


Doi egipteni au revendicat cadavrul uneia dintre victimele naufragiului care a avut loc in Marea Rosie, fiecare dintre cei doi sustinând ca este cadavrul tatalui sau, au anuntat surse din cadrul politiei. Dupa cum informeaza site-ul cyberpresse.ca, cadavrul avea dinti de aur si din acest motiv cearta dintre cei doi a devenit si mai aprinsa. Ali Hussein si Abu al-Wafa Fuad au revendicat un cadavru in descompunere depus la o morga din Cairo. Fiecare sustinea ca este al tatalui sau. Hussein a luat cadavrul si l-a ingropat in localitatea Qena, situata la 600 de kilometri sud de Cairo. In urma unui test ADN s-a stabilit ca fiul victimei naufragiului in care si-au pierdut viata peste 1.000 de persoane este Abu al-Wafa Fuad. Acesta s-a dus sa recupereze ramasitele tatalui sau. Nu se stie insa daca atunci când a dezgropat cadavrul acesta mai avea sau nu cei trei dinti de aur.


Nilul – cu 100 km mai lung decât se credea


De peste 100 de ani, in lumea geografilor exista o vie disputa in legatura cu izvorul celebrului fluviu african Nil. O echipa de cercetatori pune acum din nou gaz pe foc, afirmând ca a descoperit adevaratul izvor al fluviului. Potrivit acestora, Nilul ar fi cu 100 km mai lung decât s-a crezut pâna acum. Dupa 80 de zile petrecute pe cel mai lung fluviu din lume, membrii unei echipe de cercetatori neozeelandezo-britanici afirma ca ei ar fi descoperit adevaratul loc de izvorâre al Nilului. Acesta s-ar afla in padurile ecuadoriale din Rwanda, in acelasi teritoriu in care se afla si izvorul recunoscut pâna acum al fluviului african. In aceste conditii, cursul Nilului ar fi cu 100 km mai lung decât se credea pâna acum.


Prima locuinta a lui Elvis Presley – scoasa la licitatie pe eBay


In curând, fanii lui Elvis Presley vor putea achizitiona de pe internet prima casa a idolului lor, in care acesta a locuit dupa ce a devenit celebru. Dupa cum informeaza Libero.it, incepând cu 4 aprilie, locuinta in stil ranch, situata pe 1034 Audobon Drive in Memphis, achizitionata in 1956 de solist cu banii obtinuti in urma primului succes discografic, „Heartbreak Hotel“, va fi disponibila pe eBay. Presley a locuit aici doar un an, dupa care s-a mutat la Graceland.


Charlize Theron – vedeta cu cele mai frumoase picioare


Charlize Theron ocupa locul intâi in clasamentul vedetelor cu cele mai frumoase picioare, realizat de site-ul Misterpoll.com. Potrivit site-ului terra.com, pe a doua pozitie se afla Angelina Jolie, in timp ce cântareata Jessica Simpson ramâne pe locul al treilea.  Actrita si fostul model Rebecca Romjin a fost votata pe locul al patrulea, urmata de Britney Spears. Printre vedetele incluse in acest clasament se numara Beyonce (6), Paris Hilton (7) si fosta iubita a lui Leonardo DiCaprio, modelul brazilian Gisele Bundchen (8).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS