10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024

Horoscop


^ BERBEC


In cazul in care va decideti sa va asumati un risc destul de mare in ceea ce priveste cariera, aveti cele mai multe sanse de a miza pe o carte câstigatoare. Lasati grijile deoparte si apucati-va de treaba, nu mai amânati. Beneficiile sunt mult prea mari. Pe de alta parte, pot aparea tensiuni la locul de munca si in ceea ce priveste situatia financiara. Nu semnati nimic inca, deoarece pot exista confuzii referitoare la un contract sau la ceva care vi se da sau promite. Acelasi lucru este valabil si in dragoste.


_ TAUR


Va trebui sa va ocupati de corespondenta pe care ati tot amânat-o. Nu lasati pe nimeni sa stea in calea progresului dumneavoastra si nu va faceti cunoscute secretele. Promisiunile desarte va vor lasa un gust amar. Asteptati-va sa aveti probleme cu colegii sau cu angajatii. Ar fi bine sa va vedeti de treaba dumneavoastra si sa aveti grija daca cineva vrea sa profite de pe urma eforturilor dumneavoastra. Vorbiti cu rudele despre problemele personale si vedeti daca ei va pot oferi un sfat care sa va ajute sa treceti peste aceasta perioada de schimbare. Sfatul dat va va ajuta sa obtineti tot ceea ce va doriti. Pasiunea si felul persuasiv cu care va insinuati va fi bine primit de catre partenerul dumneavoastra. Planuiti un week-end linistit in doi.


` GEMENI


Ritmul sufocant al vietii din primele zile ale intervalului va vor produce un surmenaj nervos, care va va obliga la foarte multa relaxare. Din pacate, situatia financiara nu infloreste deloc, ba chiar sunt posibile ghinioane in aceasta privinta.



a RAC


Veti reusi sa va finalizati treaba la timp. Este momentul sa va puneti in ordine prioritatile. Pe biroul dumneavoastra s-au strâns hârtiile si acum a venit timpul sa faceti curatenie. Va veti simti mult mai bine dupa aceea. Veti fi tinta bârfelor daca nu veti fi discret in ceea ce priveste viata personala. Simtiti nevoia sa luati o pauza. Stati de vorba cu partenerul dumneavoastra. Plimbarile vor avea drept rezultat o mai buna intelegere a relatiei si a angajamentului unuia fata de celalalt. Problemele financiare cauzate de unele investitii proaste sau a cheltuielilor neprevazute vor fi deprimante.



b LEU


Situatia se afla sub controlul dumneavoastra. Nu ezitati sa negociati pentru cei la care tineti. Cineva incearca sa va limiteze libertatea. Abordati-l deschis si nu va lasati intimidat. Nu cheltuiti prea mult cu decorarea casei. Vorbiti cât mai putin si nu va amestecati in afacerile altora. Concentrati-va asupra muncii dumneavoastra. Cineva la care tineti va fi cam iritat si dornic de cearta. Ar fi bine sa va prezentati ideile celor cu bani si sa cautati un sponsor sau un partener pentru realizarea lor.



c FECIOARA


Aveti de gând sa va imbunatatiti imaginea, pentru ca este timpul sa faceti o schimbare, dar daca exagerati, in final veti fi obosit. Cereti ajutor sau macar sa vi se amâne termenul scadent. Sansele din punct de vedere profesional sunt vizibile. Urmariti-va scopurile, cereti o marire de salariu sau semnati noi contracte. Puteti dezvolta o buna relatie de munca daca sunteti dispus sa va impartiti ideile. Ar fi bine sa petreceti mai mult timp cu partenerul dumneavoastra, pentru ca l-ati neglijat in ultimul timp, asa ca incercati sa recuperati timpul pierdut. Puteti schimba situatia cu putina tandrete. Veti putea sa puneti bazele unui parteneriat daca aveti bunavointa sa faceti câteva concesii.



d BALANTA


Se prea poate sa va fi saturat de rutina, de felul de viata de zi cu zi si sa vreti sa faceti schimbari importante pe toate planurile, ceea ce este cum nu se poate mai bine! Exista insa un conflict cu apropiatii. Partenerul dumneavoastra poate avea brusc o revelatie de moment si poate lua decizii care sa va afecteze acasa.



e SCORPION


Relatia de suflet trece printr-o faza nefavorabila, dar nu este cazul sa va faceti griji, o veti scoate voi la capat, intr-un fel sau altul. Nu fiti nici prea increzator in partenerul dumneavoastra, dar nici prea neincrezator. Acelasi lucru se aplica si in privinta afacerilor si finantelor. Cel mai important lucru acum este sa va puneti mintea la contributie si sa realizati ceva, in loc sa stati si sa va gânditi la consecinte. Luni va psihanalizati. Mesaje care pot aparea in vis sau in urma acestei psihanalize pot fi foarte importante.



f SAGETATOR


Saptamâna aceasta lasati cariera pe un plan secundar, pentru a va ocupa mai mult de probleme personale. Va place sa va distrati si sa fiti creativi. Relatia pe care o aveti cu proprii copii va da satisfactie. Este posibil sa va doriti sa faceti ceva iesit din comun. Ori sa iesiti din oras pentru câteva zile, ori sa incepeti munca la un proiect in care este necesar sa fiti cât mai creativi cu putinta, ceea ce va va face sa va simtiti minunat!



g CAPRICORN


Aveti mult mai multa energie decât de obicei, deoarece acum Marte se afla in semnul dumneavoastra. Mercur s-a mutat insa in sectorul asociat misterelor si subconstientului, ceea ce va va face mult mai intuitivi si va veti da seama mult mai usor care sunt motivele ascunse ale celorlalti. Veti sti de la bun inceput daca sa intrati sau nu intr-o afacere, daca sa aveti sau nu incredere in ceea ce vi se propune. Acelasi lucru este valabil si in dragoste. Soarele in Berbec este in sextil cu Uranus in prima parte a saptamânii, deci este posibil sa intâlniti pe cineva cu totul special, care sa va ajute intr-o problema foarte importanta si la rezolvarea careia visati de multa vreme. Joi si vineri aveti grija sa nu fiti prea artagosi. Adaptati-va din mers situatiei, mai ales daca sunteti inconjurati de multa lume.



h VARSATOR


Va veti ocupa de stabilizarea situatiei financiare si de organizarea documentelor personale. Va veti atinge scopul propus si veti stabili legaturi utile. Si viata personala se va linisti. Nu intrati in conflicte. Veti intâlni opozitie daca incercati sa va impuneti ideile in fata celorlalti. Observati si pastrati-va comentariile pentru alta data. Trebuie sa va focalizati atentia asupra carierei. Umorul, versatilitatea si sarmul vor atrage exact persoana care va intereseaza. Nu dati inapoi, lasati-i pe ceilalti sa stie ce gânditi si ceea ce simtiti pentru ei. Veti obtine ceea ce v-ati propus daca veti pleca intr-o calatorie de afaceri.



i PESTI


Saptamâna aceasta este ceva mai lejera, nefiind marcata de nici un eveniment astral foarte important in ceea ce va priveste. Nu va agitati si nu va faceti griji in legatura cu o problema care va preocupa de ceva timp. Raspunsul este favorabil oricum, asa ca incercati sa va calmati. Luna Noua in Berbec va aduce si dumneavoastra un nou inceput in ceea ce priveste creativitatea si relatia de suflet. Totodata, noi idei va vor trece prin cap, mai ales daca aveti propria afacere sau daca sunteti pe cale de a face tot felul de speculatii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS