Vâlcea: Bănuită de furt calificat, depistată de poliţiştiPolițiștii din cadrul Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea cu sprijinul celor din cadrul Serviciului Criminalistic au depistat o tânără din comuna Băiculești, județul Argeș, bănuită de comiterea unei infracțiuni de furt calificat.

Ieri, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, s-a dispus măsura controlului judiciar față de o tânără de 18 ani, bănuită de săvârșirea unui furt, faptă comisă la data de 19 mai, în Râmnicu Vâlcea.

În fapt, la data de 19 mai, persoana vătămată a sesizat poliția cu privire la faptul că, i-au fost sustrași 18.000 de lei, din autoturismul parcat în centrul municipiului și lăsat cu portierele neasigurate.


Polițiștii au demarat imediat verificările, reușindu-se identificarea și depistarea persoanei bănuite, iar la data de 24 mai a.c., aceasta a fost prezentată procurorului, fiind dispusă măsura controlului judiciar.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.


Comenteaza acum

Alte stiri

20 octombrie 2018

Vâlcea: Incendiu la un pavilion apicol

Un incendiu a avut loc, aseară, în cartierul Feţeni din Râmnicu Vâlcea, la un pavilon apicol. Un echipaj al ISU Vâlcea a intervenit în zonă.În urma incendiului de la pavilionul apicol au ars: 80 de familii de albine cu stupi cu
20 octombrie 2018

Trafic restricţionat în Râmnicu Vâlcea

Traficul rutier va fi restricţionat, astăzi până la ora 18.00, pe DN 7 KM.177 ÷ KM.179 pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea si pe DN 7A între KM.53 ÷ KM.55. Se vor se executa reparatii cu mixtură asfaltică la partea carosabilă.

Sumarul ediției de sâmbătă, 20 octombrie 2018

Top