Vâlcea: Bănuită de furt calificat, depistată de poliţiştiPolițiștii din cadrul Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea cu sprijinul celor din cadrul Serviciului Criminalistic au depistat o tânără din comuna Băiculești, județul Argeș, bănuită de comiterea unei infracțiuni de furt calificat.

Ieri, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, s-a dispus măsura controlului judiciar față de o tânără de 18 ani, bănuită de săvârșirea unui furt, faptă comisă la data de 19 mai, în Râmnicu Vâlcea.

În fapt, la data de 19 mai, persoana vătămată a sesizat poliția cu privire la faptul că, i-au fost sustrași 18.000 de lei, din autoturismul parcat în centrul municipiului și lăsat cu portierele neasigurate.


Polițiștii au demarat imediat verificările, reușindu-se identificarea și depistarea persoanei bănuite, iar la data de 24 mai a.c., aceasta a fost prezentată procurorului, fiind dispusă măsura controlului judiciar.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.


Comenteaza acum

Alte stiri

13 august 2018

Vâlcea: Metode inedite de sancţionare a celor care fac mizerie

Poliţiştii locali din cadrul Direcţiei Poliţiei Locale a municipiului Râmnicu Vâlcea au acţionat pentru a conştientiza populaţia cu privire la obligaţiile ce-i revin în privinţa păstrării curăţeniei în cadrul comunităţii. În acest sens au fost ...

Sumarul ediției de miercuri, 15 august 2018

Top