Întâlnire de lucru despre taximetria ilegală la Prefectura VâlceaInstituția Prefectului județului Vâlcea organizează, marți, 12 decembrie, începând cu ora 11.00, o întâlnire de lucru cu societățile/instituțiile implicate, pe tema fenomenului taximetriei ilegale, precum și unele aspecte referitoare la transportul de persoane în județul Vâlcea.

La această întâlnire vor participa: Florian Marin, prefectul județului Vâlcea, Aurora Gherghina, subprefect al județului Vâlcea, reprezentanți ai Consiliului Județean Vâlcea, inspectorii șefi ai Inspectoratelor Județene de Poliție și Jandarmi Vâlcea, conducerile Polițiilor Municipale și Orășenești, Serviciului Rutier Vâlcea, Serviciului de Ordine Publică, edili ai localităților, precum și reprezentanți ai societăților și instituțiilor implicate.

Ordinea de zi va cuprinde stadiul îndeplinirii acţiunilor prevăzute în Planul de măsuri privind legalitatea desfăşurării transportului de persoane în regim taxi şi eliminarea pirateriei în domeniu, pe raza judeţului Vâlcea, în perioada octombrie – decembrie 2017.


În cadrul aceleiași întâlnirii, vor fi prezentate de către instituțiile cu atribuțiuni în domeniu, informări cu privire la măsurile concrete derulate de acestea, în vederea diminuării fenomenului taximetriei ilegale din județ de la ultima ședință pe această temă, respectiv din luna septembrie 2017.


Comenteaza acum

Alte stiri

15 decembrie 2017

Director nou la SCM

Clubul SCM Craiova are un nou director. Este vorba despre Nicolae Pascu, care a activat până anul trecut ca director executiv al Direcției Economico Financiare din cadrul Primăriei Craiova, după care s-a pensionat. Pascu a ajuns la club cu ...

Sumarul ediției de vineri, 15 decembrie 2017

Top