10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlceaVâlcea: Braconaj piscicol la Milcoiu şi Băbeni

Vâlcea: Braconaj piscicol la Milcoiu şi Băbeni

Polițiștii din Băbeni,  Secției 2 Rurală Milcoiu și Posturilor din Galicea, Stoilești și Budești au aplicat sancțiuni contravenționale în valoare de 2.370 de lei și au întocmit un dosar penal pentr braconaj piscicol.

Polițiștii Secției 2 Rurală Milcoiu și posturilor de poliție arondate au acţionat pentru combaterea braconajului piscicol, reducerea riscului rutier și asigurarea ordinii publice, aplicându-se cinci contravenții privind pescuitul și acvacultura, patru contravenții în baza O.U.G. 195/2002 și trei conform Legii 61/1991privind ordinea publică. De asemenea, polițiștii au reținut un permis de conducere. Valoarea contravențiilor aplicate este de 2.370 de lei.

Polițiștii din Băbeni au oprit, ieri, în trafic pentru control, în oraș, un autoturism, condus de un bărbat de 44 de ani din Frâncești, în mașină aflându-se încă un bărbat, pasager dreapta. În portbagajul autovehiculului, polițiștii au găsit 6 saci ce conţineau plase de pescuit, pentru  care ocupanții nu au putut prezenta documente legale de provenienţă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS