Vâlcea: Cercetat penal după ce a cumpărat un lanț de aur cu bani falși

Poliţiştii din cadrul Poliției orașului Călimănești au depistat un tânăr, de 24 de ani, din comuna Prundeni, bănuit de înșelăciune și punerea în circulație de valori false.

Din cercetările efectuate a reieşit faptul că, în seara zilei de 9 iunie,  în jurul orei 19.00,  I.G.L., de 24 de ani, din comuna Prundeni, ar fi cumpărat un lanț de aur de la o persoană, din municipiul Sibiu, pentru care plătit 700 de euro, în bancnote de câte 100 de euro, care aveau aceeași serie. După efectuarea tranzacției și după ce persoana vătămată a realizat că a fost înșelată, observând că bancnotele primite aveau aceeași serie, a sesizat organele de poliție prin numărul unic de urgență 112. Tânărul în cauză a fost depistat de polițiștii rutieri, din cadrul Poliției orașului Călimănești, în timp ce se deplasa înspre Râmnicu Vâlcea, cu un autoturism înmatriculat în Italia. În urma investigațiilor efectuate, cel în cauză a susținut că a cumpărat lanțul de aur, pentru care a  plătit 700 de euro, însă nu știa că banii erau falși. În cauză, poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de înșelăciune și punerea în circulație de valori false, sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brezoi.
Comenteaza acum

Alte stiri

24 iunie 2017

Aglomeraţie pe A1, la ieşirea din Bucureşti

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR) a anunţat că pe autostrada A1 se circulă în coloană, la ieșirea din București către Pitești, din cauza numărului mare de autovehicule, precum și din cauza restricțiilor ...

Sumarul ediției de marţi, 27 iunie 2017

Top