Vâlcea: Cinci tineri sunt cercetaţi pentru ameninţare, încăierare şi tulburarea liniştii publice

Cinci tineri sunt cercetaţi de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au pus în mişcare acţiunea penală faţă de pentru provocarea unui scandal în noaptea de Crăciun din 2016, în parcarea unui restaurant din municipiul Râmnicu Vâlcea. Unul dintre ei a fost reţinut pentru 24 de ore.

În fapt, cei în cauză ar fi provocat un scandal de amploare, în noaptea de 25 spre 26 decembrie 2016, în parcarea unui restaurant, din apropierea Pieţei Râureni, unde avea loc o petrecere organizată. În jurul orei 2.30, aceştia ar fi agresat şi ameninţat mai multe persoane, provocând o stare de temere invitaţilor, majoritatea dintre aceştia părăsind localul.

Scandalul a continuat între cei cinci tineri, respectiv între S.M.C., de 31 de ani, G.G., de 28 de ani şi F.P.I., de 21 de ani, de o parte şi A.G., de 35 de ani şi S.V., de 37 de ani, de cealaltă parte, în apropierea restaurantului în cauză, într-o altă parcare, aceştia agresându-se fizic.

În jurul orei 5.30, S.M.C., ar fi revenit la locul faptei şi l-ar fi ameninţat cu un cuţit tip briceag pe A.B., acesta din urmă refugiindu-se în incinta restaurantului.


Poliţiştii au dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de toţi cei cinci tineri, iar faţă de S.M.C. au luat şi măsura reţinerii pentru 24 de ore.

Poliţiştii vâlceni continuă cercetările în cauză sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, pentru comiterea infracţiunilor de ameninţare, încăierare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice şi pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care au fost săvârşite faptele.Autori

Comenteaza acum

Alte stiri

28 iulie 2017

Vâlcea: Plasat sub control judiciar pentru viol şi furt

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei orașului Băile Olănești au efectuat cercetări față de un bărbat în vârstă de 41 de ani, bănuit că ar fi violat o tânără din localitate și că ar fi distrus și sustras componente

Sumarul ediției de sâmbătă, 29 iulie 2017

Top