Vâlcea: Medicul care şi-a tăiat un coleg în zona gâtului, suspendat de conducerea Spitalului Judeţean VâlceaConducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea a luat hotărârea să-i suspende contractul individual de muncă medicului chirurg Constantin Ploscaru, pe perioada mandatului de arestare la domiciliu. Doctorul agresor nu va mai putea să-şi exercite meseria, în perioada 17 ianuarie – 14 februarie 2016.

Decizia va putea fi contestată în termen de 30 de zile, însă în cazul în care mandatul de arestare a lui Ploscaru va fi prelungit în luna februarie, el riscă să fie dat afară definitiv de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea.


Medicul Constantin Ploscaru l-a tăiat la gât pe colegul său Emil Bărbulescu, iar acest incident a avut loc sâmbătă, 16 ianuarie 2016, în sala de operaţii a Spitalului Judeţean Vâlcea. Medicul Ploscaru este acum acuzat de tentativă de omor.


Comenteaza acum

Alte stiri

14 iulie 2018

Vâlcea: Trafic reluat pe DN67

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunţat că circulaţia rutieră a fost reluată în ambele sensuri pe DN67 la kilometrul 197+500 metri, în zona localităţii Budeşti, judeţul Vâlcea, după ce autocamionul, implicat în ...

Sumarul ediției de miercuri, 18 iulie 2018

Top