10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlceaVâlcea: Un tânăr de 16 ani a ucis un bărbat, apoi a înţepat cu un cuţit o fată de 13 ani

Vâlcea: Un tânăr de 16 ani a ucis un bărbat, apoi a înţepat cu un cuţit o fată de 13 ani

Un băiat în vârstă de 16 ani este cercetat penal pentru uciderea unui bărbat de 71 de ani, faptă care i-a fost descoperită după ce tânărul a înţepat cu un cuţit, în zona gâtului, o fată de 13 ani.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea au fost sesizaţi, pe 30 noiembrie, la ora 23:40, de un bărbat din comuna vâlceană Runcu, cu privire la faptul că fiica sa de 13 ani a fost înţepată cu un cuţit în zona gâtului, de către una din persoanele participante la un conflict spontan izbucnit în faţa locuinţei lor. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă, iar fapta sesizată s-a confirmat. Minora a fost transportată la spital, fiind diagnosticată cu plagă submandibulară stângă, care nu i-a pus viaţa în primejdie. În prezent, starea acesteia este stabilă, iar în urma intervenţiei chirugicale pe care a suferit-o, s-a constatat că nu i-a fost atins vreun organ vital.
Din verificările efectuate s-a stabilit că autorul faptei este un tânăr de 16 ani, din comuna Runcu, care, în cursul aceleiaşi seri, pe fondul consumului de alcool, a pătruns în curtea locuinţei unui bărbat de 71 de ani, din aceeaşi localitate, şi l-a agresat până când bărbatul şi-a dat ultima suflare.
În sarcina suspectului s-a reţinut săvârşirea infracţiunilor de omor şi lovire sau alte violenţe şi s-a dispus măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca acesta să fie prezentat instanţei de judecată cu propunerea arestării preventive.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS