Olt: Societate sancţionată pentru pentru încălcarea legislaţiei din domeniul silvicPolițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt – Serviciul Ordine Publică au acționat, ieri, pe linia prevenirii şi combaterii transportului ilegal de material lemnos.

Astfel, polițiștii au depistat în trafic, pe raza comunei Pleșoiu, un ansamblu de vehicule care transporta material lemnos.

În urma inventarierii și cubării materialului lemnos, s-a constatat faptul că un bărbat, din comuna Breaza, județul Suceava, transporta cu un ansamblu de vehicule cantitatea de 14,28 mc. cherestea răşinoase, în plus faţă de cantitatea de 42,46 mc, înscrisă în avizul de însoţire.


Cheresteaua transportată aparţine unei societăți comerciale din comuna Fundu Moldovei, județul Suceava. Aceasta fost sancţionată contravenţional pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 171/2010 modificată, privind sancționarea și stabilirea contravențiilor silvice, cu amendă în valoare de 3.000 de lei.

Totodată, diferența de 14,28 mc material lemnos, care nu a corespuns cantității precizate în documentele de însoțire a mărfii, a fost confiscată şi predată Ocolului Silvic Slatina.


Comenteaza acum

Alte stiri

14 octombrie 2018

Dolj: Hoți de material lemnos, prinși de poliție

Poliţiştii din cadrul Postului de Poliție Valea Stanciului au depistat sâmbătă în flagrant un bărbat de 44 de ani și o tânără de 22 de ani, ambii din localitate, în timp ce încercau să sustragă mai mulţi arbori, pe care
8 octombrie 2018

Doljeni prinşi la furat de lemne

Polițiști din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Rast au depistat, în comuna Afumați, doi bărbaţi de 34, respectiv 26 de ani, ambii din comuna Catane, care au tăiat și sustras material lemnos. În cauză a fost întocmit dosar penal sub

Sumarul ediției de joi, 18 octombrie 2018

Top