21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltOlt: O crimă înfiorătoare a avut loc la Tufeni. Este implicat un fost sclav de la Berevoieşti

Olt: O crimă înfiorătoare a avut loc la Tufeni. Este implicat un fost sclav de la Berevoieşti

Bărbatul care a fost scalv în lanţuri şi-a ucis tatăl (Foto: Ştirile Kanal D)
Bărbatul care a fost scalv în lanţuri şi-a ucis tatăl (Foto: Ştirile Kanal D)

Unul dintre foştii sclavi ţinuţi în lanţuri, în localitatea argeşeană Berevoieşti, în cătunul Gămăceşti, şi-a omorât cu bestialitate tatăl, în această dimineaţă. Oribila crimă s-ar fi produs chiar în locuința celor doi, din satul Stoborăști, comuna Tufeni. Ionuţ Ştefan Iordache, în vârstă de 33 de ani, şi-ar fi ucis cu sânge rece tatăl. Potrivit primelor informaţii, Alexandru Iordache ar fi decedat la câteva ore după agresiune. Macabra descoperire a fost făcută chiar de fiica bărbatului omorât în bătaie.

Anchetatorii spun că tânărul şi-a ucis părintele cu bestialitate. „Crima a avut loc azi-noapte. Ionuţ Ştefan Iordache l-a lovit în mod repetat pe tatăl său cu o cârjă, după care l-a lovit şi cu un scaun. La această oră au loc audieri”, a precizat pentru GdS, Anca Anuţa, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

Procurorii dispun expertiză psihiatrică

Procurori care anchetează cazul îl suspecteayă pe tânărul agresor că ar avea probleme psihice. „Înţeleg că tânărul are şi un dezechilibru mental. În mod sigur vom dispune o expertiză psihiatrică. În urma audierilor vom hotărî dacă vom dispune reţinerea lui”, a mai spus prim-procurorul.

Tânărul care a fost scalv la Berevoieşti este recidivist, el ispăşind o pedeapsă pentru furt, înainte să fi fost ţinut sclav în judeţul Argeş.

Alina Mitran

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS