10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltOlt: Accident mortal la Slătioara

Olt: Accident mortal la Slătioara

Un tânăr şi-a pierdut viaţa, altul se află în comă, iar patru persoane au ajuns la Spitalul judeţean de Urgenţă Slatina, după un accident rutier petrecut, aseară, pe DJ677, la ieşire din Slătioara, după ce autoturismele în care se aflau s-au ciocnit. Trei echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt, un echipaj SMURD şi o ambulanţă privată au încercat să dea primul ajutor celor şase victime ale accidentului.

Într-unul dintre autoturisme se aflau cinci tineri, patru bărbaţi şi o femeie, cu vârste cuprinse între 21 şi 23 de ani, iar în celălalt autoturism se afla şoferul, în vârstă de 61 de ani. Doi dintre răniți, aflați în stare mai gravă, au fost transportați la UPU Slatina, politraumatizați. Unul dintre aceştia, în vârstă de 22 de ani, a intrat în stop cardio-respirator, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru bărbat. Cel de-al doilea bărbat rănit mai grav, în vârstă de 23 de ani, a fost transferat, în comă, la UPU Craiova. Celelalte victime au fost preluate de SMURD şi ambulanțele SAJ şi  au fost transportate la UPU Slatina.

Nici unul dintre şoferii aflaţi la volanul celor două autoturisme, înmatriculate în Olt, nu consumase alcool.

Din primele cercetări, accidentul s-a produs pe fondul vitezei excesive. Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate condiţiile în care s-a produs tragicul eveniment.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS