Olt: Un tânăr a murit într-un accident rutier la ȘerbăneștiPompierii Detașamentului Slatina au intervenit în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 00.30, pe DJ 546 A, pe raza comunei Șerbănești, la un accident rutier cu victimă încarcerată. În autoturism se afla doar șoferul, de 25 de ani, din Coteana.


La fața locului s-au deplasat în cel mai scurt timp un echipaj de descarcerare, o ambulanță SMURD și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță. Echipele specializate au găsit autoturismul lovit frontal de un cap de pod de pe marginea șoselei, șoferul acestuia fiind găsit încarcerat, în stop cardio-respirator. Pentru extragerea bărbatului, echipajul de descarcerare a îndepărtat mai multe elemente de caroserie, pacientul fiind preluat de echipajele medicale. S-au fost executat manevrele de resuscitare pentru aproximativ 20 de minute, fără rezultat favorabil, medicul de pe ambulanță constatând decesul tânărului.


Comenteaza acum

Alte stiri

20 iulie 2018

Vâlcea: Accident rutier pe DN 67 în zona Slătioara

Un accident rutier a avut loc în urmă cu puţint timp pe DN 67 în zona Slătioara, după ce un autoturism condus de o femeie din Vaideeni, nu s-a asigurat la efectuarea virajului la stânga, la ieşirea dintr-o staţie de

Sumarul ediției de sâmbătă, 21 iulie 2018

Top