Mehedinţi: S-a ales cu dosar penal după ce a furat bunurile unei femei, chiar în incinta unui cabinet medicalPolițiștii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Drobeta Turnu Severin efectuează cercetări față de un bărbat de 31 care ar fi sustras un portofel cu documente personale, valori şi un telefon mobil, prejudicial fiind de circa 2.000 lei.

În urma activităţilor efectuate, joi, 12 mai, polițiștii Biroului Investigaţii Criminale au identificat un bărbat de 31 de ani din municipiul Slatina, judeţul Olt bănuit de comiterea infracţiunii de furt calificat.

În fapt, la data de 13.03.2017, în timp ce se afla în incinta unui Cabinet Medical Individual, situat pe strada Iuliu Maniu din municipiu, profitând de neatenţia unei persoane de sex feminin în vârstă de 47 ani din aceeaşi localitate, i-a sustras acesteia un portofel cu documente personale, valori și un telefon mobil, cauzându-i un prejudiciu de circa 2000 lei.


Pe numele persoanei în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.


Comenteaza acum

Alte stiri

22 octombrie 2017

Dosar penal pentru conducere fără permis

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Craiova au prins în seara zilei de sâmbătă un doljean care conducea pe str. Caracal fără a avea permis de conducere valabil pentru nici o categorie de autovehicule. Doljeanul, F. Alin (26 ani) din comuna

Sumarul ediției de duminică, 22 octombrie 2017

Top