Mehedinţi: Bărbat cercetat pentru evaziune fiscală

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi au reținut un bărbat bănuit că a creat un prejudiciu de peste 550.000 de lei, prin evaziune fiscală.

Polițiștii de investigare a criminalității economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi, l-au reținut ieri pe un bărbat, de 47 de ani, din Strehaia, bănuit de săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală.

Din cercetări a reieşit că, în perioada 2013 – 2014, în calitate de administrator al unei societăţi comerciale, ar fi înregistrat în contabilitate achiziții fictive de la mai multe societăți din țară, fapt ce a condus la prejudicierea bugetului general consolidat al statului cu 581.392 de lei.


Pentru recuperarea prejudiciului, în cauză a fost instituită măsura sechestrului asigurător asupra unor bunuri imobile în valoare de 150.000 de lei.

Acesta a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J.Mehedinți, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi.Comenteaza acum

Alte stiri

18 august 2017

Gorj: Suspect de furt de biciclete, reținut de polițiști

Un bărbat, de 34 de ani, din Drobeta Turnu-Severin, judeţul Mehedinţi, a fost reţinut ieri de poliţiştii gorjeni, după ce ar fi sustras două biciclete din scara unui bloc din municipiul Motru. Suspectul a fost prins de poliţie şi reţinut

Sumarul ediției de sâmbătă, 19 august 2017

Top