10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinţi: Bărbat cercetat pentru evaziune fiscală

Mehedinţi: Bărbat cercetat pentru evaziune fiscală

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi au reținut un bărbat bănuit că a creat un prejudiciu de peste 550.000 de lei, prin evaziune fiscală.

Polițiștii de investigare a criminalității economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi, l-au reținut ieri pe un bărbat, de 47 de ani, din Strehaia, bănuit de săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală.
Din cercetări a reieşit că, în perioada 2013 – 2014, în calitate de administrator al unei societăţi comerciale, ar fi înregistrat în contabilitate achiziții fictive de la mai multe societăți din țară, fapt ce a condus la prejudicierea bugetului general consolidat al statului cu 581.392 de lei.
Pentru recuperarea prejudiciului, în cauză a fost instituită măsura sechestrului asigurător asupra unor bunuri imobile în valoare de 150.000 de lei.
Acesta a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J.Mehedinți, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS