Mehedinţi: Bărbat cercetat pentru evaziune fiscalăPoliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi au reținut un bărbat bănuit că a creat un prejudiciu de peste 550.000 de lei, prin evaziune fiscală.

Polițiștii de investigare a criminalității economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi, l-au reținut ieri pe un bărbat, de 47 de ani, din Strehaia, bănuit de săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală.

Din cercetări a reieşit că, în perioada 2013 – 2014, în calitate de administrator al unei societăţi comerciale, ar fi înregistrat în contabilitate achiziții fictive de la mai multe societăți din țară, fapt ce a condus la prejudicierea bugetului general consolidat al statului cu 581.392 de lei.


Pentru recuperarea prejudiciului, în cauză a fost instituită măsura sechestrului asigurător asupra unor bunuri imobile în valoare de 150.000 de lei.

Acesta a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J.Mehedinți, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi.


Comenteaza acum

Alte stiri

20 ianuarie 2018

Craiovean reținut pentru că a incendiat un autotursim

Un bărbat din Craiova, în vârstă de 22 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore. Acesta este acuzat că ar fi incendiat, noaptea trecută, un autoturism, în jurul orei 4:30. Se pare că autorul a fost prieten cu

Sumarul ediției de duminică, 21 ianuarie 2018

Top